Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki bu 4lü ne canım?
mesela benım arkadasım 36 yasında ılk hamılelıgı yasından dolayı ıkılı test degerı ıyı oldugu halde uclu ıstemedı dırek 4 lu test yapmıs normal cıktı cok sukur
prof ları da biliyosun canım özel muayene ücretleri malum:1no2:maalesef suanda buna güvenmekten başka carem yok,eger amniyosentez isterse şartlarımı zorlayıp çok daha iyi bir dr da testlerimi tekrarlatıcam:sinifsinif:ınsallah gerek kalmaz benım detaylı ultrasonum da 5 mayısta renklı renklı gorcez ınsallah sana tavsıyem ısınde uzman egıtım almıs bı dr la bu testlerı yapman prof olması tercıhın olsun
hoşgeldin canımayy yapma yaa
korktum şimdi
bende yarın sonucumu alıcam
yaşım da 35
4 lü test nasıl oluyor bi fikriniz var mı
biras ani bi giriş oldu ama
mrb lar kızlar
nerde canım bu dr?ücret ne kadar ödüyorsun dr una?eger gerekirse testleri tekrarlatmak için giderim ben debenım gıttgım dr bu konuda yerınde egıtım almıs bı prof e yonlendırdı turkıyede 3 doktor varmıs bu konuda gercekten nokta atıs yapan ....bız de o doktora gıttık rısk almak yerıne basından onlem almak en mantıklısı
ayy yapma yaa
korktum şimdi
bende yarın sonucumu alıcam
yaşım da 35
4 lü test nasıl oluyor bi fikriniz var mı
biras ani bi giriş oldu ama
mrb lar kızlar
nerde canım bu dr?ücret ne kadar ödüyorsun dr una?eger gerekirse testleri tekrarlatmak için giderim ben de
tamam canım sana da iyi geceler,iyi uykular.görüşürüz öptüm a.s.kızlar sizi bırakmaya gelmiyor ne kadar konuşmuşsunuz hemen :)))))
çok uykum geldii ben gidiyorum hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
tamam canım çok çok saol,cok haklısın...iyi geceler ,iyi uykularopuyorumnanaktanevet ıcını rahat tut korkma korkuyu ustune cekme bebegın endıselendıgını hıssetmesın sana sıkı sıkı tutunuyor o gucu alma ondan sımdılık cıkıyorum gelısmelereden haberdar et benı maıl atarsın oldumu tatlmm by herkese