• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar kaç iğne kaç hap kullanıyorsunuz ben günde üç kez progestan iğne ,üç kez fitil ,bir kez kan sulandırıcı iğne oskapar, pregnom vitamin günde 1,prograf günde 1,prednol günde 2,coraspirin günde 1,redostim günde 1, sabah akşam estrofem toplamda 4 adet

dondurulmuş embriyo transfer edildi beşinci gün iki tane biri 5aa biri 4ab kalite dedi doktor
Baya süt kullnyrsnz

Kizlar transferden önce kasik ağrınız oldu mu veya olan var mı? Kasıklarım ağrıyor transferime 3 gün var

Transferim oldu çok güzeldi ve heyecanlıydı doktor bugün yat dinlen dedi yarın günlük hayatına dönebilirsin ağır kaldırmadan devam dedi 19 ekimde teste gidicez 🌸

Transfer duası ;

“Ya Rabbi, içimdeki anne olma arzusunu sen verdin.
Bedenimi, rahmimi ve gönlümü bu emanet için hazır eyle.
Dondurulmuş emanetlerime sen can ver, onlara rahmimde yuva nasip et.
Hakkımda hayırlıysa tutunmalarını kolaylaştır,
beni sağlıklı, hayırlı bir evlatla müjdele.
Sabırla beklerken kalbimi huzurla doldur,
sonucu sana teslim ediyorum.
Amin.” 🤲🏻

“Rabbim, bu mucizeye şahit olmamı nasip et.
İçimde filizlenecek cana güç ver,
Rahmimi huzurlu bir yuva, kalbimi sabırla dolu kıl.
Her şey senin izninle, senin kudretinle olur.” 🤲🏻
Hayırlı olsun canım. Ne güzel bir dua🙏🏻

Ben aspirin , mum omega, d-cavit, estrofem (4 ağızdan 1 vajinaya) progestan (fitil),
İğne kullanmıyorum. 2. Transferim bu. Memelerimde hassasiyet ve adet sancısına benzer ağrı dışında belirtim yok.18 i teste gideceğim inşallah hepimizin sonuçları sonuna kadar sağlıklı olur. Benim ilki pozitifti ama 11 haftalıkken alındı…Bana göre 3 kritik aşamanın sadece ilkidir pozitifi görmek ..sonrasında 2 önemli aşama daha vardır. Herşey sağlıcakla olsun, sonuda başladığı gibi güzel bitsin inşallah 🙏

Kızlar kaç iğne kaç hap kullanıyorsunuz ben günde üç kez progestan iğne ,üç kez fitil ,bir kez kan sulandırıcı iğne oskapar, pregnom vitamin günde 1,prograf günde 1,prednol günde 2,coraspirin günde 1,redostim günde 1, sabah akşam estrofem toplamda 4 adet

dondurulmuş embriyo transfer edildi beşinci gün iki tane biri 5aa biri 4ab kalite dedi doktor
Ben esteform sabah 2 akşam 2
Redostim sabah ve akşam birer tane
Fitil sabah 2 öğlen 2 akşam 2
Prolutex iğne günde 1 kez
Bactovis ve folik asit
Coraspin
Oksapar

Kullanıyorum ve şu fitilden nefret ettim artık

Back
X