• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

burda hava cok guzel iki gundur. aman dilimi isiriyimmm... hatta dun iki ay sonra ilk defa araba kullanmaya cesaret ettimmmm ve kullandim.. allahim insallah bu haftadan sonra bu mide bulantilari gecerde bi ohh derimmm...

burda hava cok guzel iki gundur. aman dilimi isiriyimmm... hatta dun iki ay sonra ilk defa araba kullanmaya cesaret ettimmmm ve kullandim.. allahim insallah bu haftadan sonra bu mide bulantilari gecerde bi ohh derimmm...

geçer canım aklını ona takmamaya çalış daha çabuk geçer, bendede kokuar çok kötü. bayılacak gibi oluyorum yaa o zaman öğürmeye başlıyorum işte... bu 9 ay sürer mi ki...

geçer canım aklını ona takmamaya çalış daha çabuk geçer, bendede kokuar çok kötü. bayılacak gibi oluyorum yaa o zaman öğürmeye başlıyorum işte... bu 9 ay sürer mi ki...

koku durumu bende de cok kotu .. neymis o biliyomusun? neden hassas oluyomusuz biliyomuusn? bebegimizi dunyaya karsi korumak amacliymis.. yani doga bizimle birlikte.. bunu okudumda dun rahat ettim birazcikk..

ama uzulme canim kokularda geciyor bu bulanti ve diger sikintilarla birliktee

benim drum bana tahminde bile bulunmadı.demek ki iyi yapmış.3 haftamız kaldı öğrenmek için.o zaman söylediği kesin olur dimi kızlar.

bende buyuk bı olasılıkla ay sonunda ögrenırım renklı ultrasonda sırf alısverıs ıcın merak edıyorum

Kokularrrr :sinifsinif: kokularrrr :sinifsinif: benim kadar fazla koku alan varmıdır acaba ....Ben bütün evden tüksiniyorum heryerden koku geliyorr.Ama başkasının evinden nedense gelmiyorr..Oysaki evde koku yokk .akşama kadar cam açık duruyo üşüsemde :sinifsinif: inşallah en kısa zamanda geçerr.. çok değişikk bişiiiiiii....... uzak durmak gerekıyor ama duramıyorum malesef

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, e_pack, hllb, bat, duduu, melisesra+, burcixx, pusulam, karabiber01

günaydın a.s.

Kokularrrr :sinifsinif: kokularrrr :sinifsinif: benim kadar fazla koku alan varmıdır acaba ....Ben bütün evden tüksiniyorum heryerden koku geliyorr.Ama başkasının evinden nedense gelmiyorr..Oysaki evde koku yokk .akşama kadar cam açık duruyo üşüsemde :sinifsinif: inşallah en kısa zamanda geçerr.. çok değişikk bişiiiiiii....... uzak durmak gerekıyor ama duramıyorum malesef

senin kadar mi??? annem gecen gun pogaca yapmisti.. allahim nasil buram bvuram sut koktu butun evv.. oldum oldum durmaadim.... yani pogacanin icindeki sutun kokusunu aldim yaa....

kocami opemiyorum 2 aydir... sigara kokusundan... kirklaniyor fircalaniyorr ama yokk gene o koku gitmiyorr...balkonda sigara iciyor bana yatak odasinin camindan kokusu geliyorrr.....gercekden igrenc biseymiss...

bilmiyorumkı nasıl renklı ultrason ılk defa gırıcem detaylı bakılcak
zeka testı ıkılı test yapılcakmıs

günaydın bende geldim :D bulaşık makinam geldi. serviste 2 den sonra gelip kurcak öle mutfağın ortasında duruo :D

Back
X