• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

Bence herşeyin fazlası zarar. Canınız çekince kola da için ama fazlasına kaçmayın ne de olsa bunların zararlı olduğu bilinen bir gerçek. Benim oğlum kola sevmiyor çok mutluyum hamileyken içip içmediğimi hatırlamıyorum ama eltim deli gibi turşu yemişti hamileyken şimdi oğlu da 3 yaşında turşu yerken yüzünü bile buruşturmuyor. Bir de turşu gibi şeyleri fazla yemeyin derler . Turşu da yedi , sigara da içti maşallah çocuğun iştahı yerinde , sağlıklı. Ben de herşeye dikkat ettim mız mız yemek konusunda insana kriz geçirten bir oğlum var hani sinir de olmuyor değilim.

demet senin doktorda herseyı yasaklamıs ne yıcen:)

düşük tehlıkem vardı ogunlerı tekrar yasamak ıstemem buyuzden bunu destekleyen seylerden uzak duruyorum ne yapalım katlanacam melegım kucagıma gelesıye kadar buarada 3.5 aylık olduk sımdıye kadar sadece 1 kılo almısım cok ıyı gıdıyorsun dedı dr son 3 aylarda kılo almak daha ıyıymıs bebegın kılo alımı acısından

Bence herşeyin fazlası zarar. Canınız çekince kola da için ama fazlasına kaçmayın ne de olsa bunların zararlı olduğu bilinen bir gerçek. Benim oğlum kola sevmiyor çok mutluyum hamileyken içip içmediğimi hatırlamıyorum ama eltim deli gibi turşu yemişti hamileyken şimdi oğlu da 3 yaşında turşu yerken yüzünü bile buruşturmuyor. Bir de turşu gibi şeyleri fazla yemeyin derler . Turşu da yedi , sigara da içti maşallah çocuğun iştahı yerinde , sağlıklı. Ben de herşeye dikkat ettim mız mız yemek konusunda insana kriz geçirten bir oğlum var hani sinir de olmuyor değilim.

bende duydum hamileyken ne akadar dikkat edersen çocuk okadar huysuz oluyomuş 2arkadaşı aynı anda hamile birinin ilk birinin 2.bebeği ilk bebeği olan acaip dikkatli ikinci olan saldım çayıra mevlam kayıra
dikkat etmeyenin çocuğu tosuncuk
edenin çocuğu mızmız

benım myıgenımde kolayı hıc ıcmıyor asıtlı seylerıden nefret edıyor ınsallah benım bebısımde oyle olur olmazsa bıraz koyar uzerıne su katarım artıkkkk ama alıstırmak ıstemıyorum colaya

düşük tehlıkem vardı ogunlerı tekrar yasamak ıstemem buyuzden bunu destekleyen seylerden uzak duruyorum ne yapalım katlanacam melegım kucagıma gelesıye kadar buarada 3.5 aylık olduk sımdıye kadar sadece 1 kılo almısım cok ıyı gıdıyorsun dedı dr son 3 aylarda kılo almak daha ıyıymıs bebegın kılo alımı acısından

bende hep 52 yım ne alıyom ne verıyom

kizlar size hayirli bi haberim var nisan annelerinden bi akrabam var bugun dogurdu yeni daha 3 900 kg erkek simdi hazirlanip onu ziyarete gidicem darisi bize yaaaaaa

Maşallah Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah bizimkilerde böyle sağlıklı ve tombik tombik doğarlar.:1hug:

çok oluyodu bende şimdi çok nadir merak etme kasıklara doğru çıkıyodur büyüyodur yerini genişletiyodur :emir_bebek:

sağolasın canım cevabın için :( şu 3 ayı doldursam allahın izniyle dr 3 haftan kaldı dedi riskli dönemi atlatmaya ..Gerçi bana öle yasak falan koymadı yolculuk vs. herseye ızın verdii.. Ama progestana hala devam lekelenmede olabılırmıs ..1.aydır şükür yok bişi olabılrde dıo beklemek çok zor allahım bebeklerimizi bize bağışlasın .acılarını göstermesin inş

ben çok fazla gitmiyorum gece zor oluyo ya karnım kocaman kalkıyorum ayy ışığı açıca o gözler ne biçim kırmışıyo bide yap yap bitmiyo nedense herzaman ama

ben sıgara ıcen bı ınsandım tup bebek tedavısne baslar baslamaz bıraktım vıcdanım sızladı benım ıcınde cok ıyı oldu bırakmak ııcn guzel bı bahaneydı sımdı 5 ay oldu sıgara hıc ıcmıyorum

Back
X