Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne güzelll darısı bizim başımıza. Maşallahhhhkizlar size hayirli bi haberim var nisan annelerinden bi akrabam var bugun dogurdu yeni daha 3 900 kg erkek simdi hazirlanip onu ziyarete gidicem darisi bize yaaaaaa
kizlar size hayirli bi haberim var nisan annelerinden bi akrabam var bugun dogurdu yeni daha 3 900 kg erkek simdi hazirlanip onu ziyarete gidicem darisi bize yaaaaaa
demet senin doktorda herseyı yasaklamıs ne yıcen:)
Bence herşeyin fazlası zarar. Canınız çekince kola da için ama fazlasına kaçmayın ne de olsa bunların zararlı olduğu bilinen bir gerçek. Benim oğlum kola sevmiyor çok mutluyum hamileyken içip içmediğimi hatırlamıyorum ama eltim deli gibi turşu yemişti hamileyken şimdi oğlu da 3 yaşında turşu yerken yüzünü bile buruşturmuyor. Bir de turşu gibi şeyleri fazla yemeyin derler . Turşu da yedi , sigara da içti maşallah çocuğun iştahı yerinde , sağlıklı. Ben de herşeye dikkat ettim mız mız yemek konusunda insana kriz geçirten bir oğlum var hani sinir de olmuyor değilim.
Bence herşeyin fazlası zarar. Canınız çekince kola da için ama fazlasına kaçmayın ne de olsa bunların zararlı olduğu bilinen bir gerçek. Benim oğlum kola sevmiyor çok mutluyum hamileyken içip içmediğimi hatırlamıyorum ama eltim deli gibi turşu yemişti hamileyken şimdi oğlu da 3 yaşında turşu yerken yüzünü bile buruşturmuyor. Bir de turşu gibi şeyleri fazla yemeyin derler . Turşu da yedi , sigara da içti maşallah çocuğun iştahı yerinde , sağlıklı. Ben de herşeye dikkat ettim mız mız yemek konusunda insana kriz geçirten bir oğlum var hani sinir de olmuyor değilim.
düşük tehlıkem vardı ogunlerı tekrar yasamak ıstemem buyuzden bunu destekleyen seylerden uzak duruyorum ne yapalım katlanacam melegım kucagıma gelesıye kadar buarada 3.5 aylık olduk sımdıye kadar sadece 1 kılo almısım cok ıyı gıdıyorsun dedı dr son 3 aylarda kılo almak daha ıyıymıs bebegın kılo alımı acısından
kizlar size hayirli bi haberim var nisan annelerinden bi akrabam var bugun dogurdu yeni daha 3 900 kg erkek simdi hazirlanip onu ziyarete gidicem darisi bize yaaaaaa
çok oluyodu bende şimdi çok nadir merak etme kasıklara doğru çıkıyodur büyüyodur yerini genişletiyodur![]()