kızlarr catlak olmasın dıe ne kullanıonusss??
canım doktorum mustela yı ıkıncı tercıh verrdı ılk tercıhı PHYTOLASTIL GEL DUN ALDIM BUGUN DENICEM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr catlak olmasın dıe ne kullanıonusss??
eczaneden mıaldınız bende alcam da karar weremedımm
Bilemiyorum her çocukta aynı olmayabilir ama en baştan çocuğa tattırmazsan ( su ile karıştırıp verebilirsin çok isterse) sonra çocuk da fazla sevmiyor ve istemiyor zaten ama bizim de başımız cipslerle dertte. Hele mısırlı olanları hiç istemiyorum ama yine de haftada en az bir kere yiyor yapacak bir şey yok.
bebe yağı
bebe yagı dedınız yaaa onu markettede satılıomukı?? hıcc denk gelmedım ıhtıyacım olmadıgı ıcın bu zamana kadasr:)
Dün arkadaşımızın birisi bir yazı göndermişti. Bebe yağları zararlıymış hatta dün çok tartıştık bu konuyu ben şu an ne süreceğime karar veremedim hala ama göbüş büyüyor benim iyice . Hatta lierac diye bir krem var ama ben şimdi kozmetiklere de güvenemiyorum ne olacak ?CADIARZU
evet satılıo 11 mi 12 liramı ne jhonsans baby nasıl yazılıodukaydirigubbakcemile3ondan aldım bende ilk defa kullanıyorum
ben sımdık normall avondan aldıgımkrem war ondan suruomm:) yatarklenn
badem yagı kıl artırıo dıolarrr?