• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

Bilemiyorum her çocukta aynı olmayabilir ama en baştan çocuğa tattırmazsan ( su ile karıştırıp verebilirsin çok isterse) sonra çocuk da fazla sevmiyor ve istemiyor zaten ama bizim de başımız cipslerle dertte. Hele mısırlı olanları hiç istemiyorum ama yine de haftada en az bir kere yiyor yapacak bir şey yok.

evet ilk başta hiç tadına baktırmıycaksın...ben ilkinde bütün hamileliğim boyunca kola içtim bunda da içiyorum çünkü vazgeçemeyeceğim tek şey kola...ama oğlum şimdiye kadar ne istedi ne içmeye yeltendi, çünkü ne olduğunu bilmiyo...ama bizimde başımız topitopla dertte eşim arkadaşları almıştı başta şimdi en vazgeçemediği şey..sürekli istiyo...

badem yağı kıllanam yapıo dediler bende baadem.susam.zeytn yağını karıştrmıştım onu sürcektm öyle olnca bebe yağı aldım

bebe yagı dedınız yaaa onu markettede satılıomukı?? hıcc denk gelmedım ıhtıyacım olmadıgı ıcın bu zamana kadasr:)

Dün arkadaşımızın birisi bir yazı göndermişti. Bebe yağları zararlıymış hatta dün çok tartıştık bu konuyu ben şu an ne süreceğime karar veremedim hala ama göbüş büyüyor benim iyice . Hatta lierac diye bir krem var ama ben şimdi kozmetiklere de güvenemiyorum ne olacak ?CADIARZU

badem yağını bırakayım bari.haklı olabilirler.çünkü saçlar canlansın diye de kullanılıyo.tüh sürdüm bende

bebe yagı dedınız yaaa onu markettede satılıomukı?? hıcc denk gelmedım ıhtıyacım olmadıgı ıcın bu zamana kadasr:)

evet satılıo 11 mi 12 liramı ne jhonsans baby nasıl yazılıodukaydirigubbakcemile3ondan aldım bende ilk defa kullanıyorum

Dün arkadaşımızın birisi bir yazı göndermişti. Bebe yağları zararlıymış hatta dün çok tartıştık bu konuyu ben şu an ne süreceğime karar veremedim hala ama göbüş büyüyor benim iyice . Hatta lierac diye bir krem var ama ben şimdi kozmetiklere de güvenemiyorum ne olacak ?CADIARZU

lieracı bende duydum.benim eczacı bi tanıdığım var.iisi mi ona sorayım.size de söylerim.

evet satılıo 11 mi 12 liramı ne jhonsans baby nasıl yazılıodukaydirigubbakcemile3ondan aldım bende ilk defa kullanıyorum

iyi yapmışsın bende 5 aydır bebe yağına devam hiç çatlak matlak patlak yok
kaydirigubbakcemile3
ben sımdık normall avondan aldıgımkrem war ondan suruomm:) yatarklenn

bebe yağı al sende çatlamassın selcannnnn
:CüvCüv:

badem yagı kıl artırıo dıolarrr?

moralinizi bozmak gibi olmasın ama...ayıptır söylemesi ben en pahalısından almıştım eczaneden çünkü korkuyodum annemde çok çatlak var...bütün hamileliğim boyunca hatta doğurduktan sonra bile kullandım ama yinede göbeğimin aşağasında çatlaklar oldu ve zayıfladıkça daha çok ortaya çıkıyo...badem yağı kıllanma yapıyo diyolar gerçekten...

Back
X