Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana tezem gel istanbuldan alalım diyo.sanırım bende ordan alıcam.ama dün aldık eşimle.yeni doğan takımı bi de patik ayyyyyyy çok tatlıııııı
nıye kı ya. benım gobıs ıyıce cıktı:)
selam kızlar..dudu ne var ne yok iyi misin??
tes sonçları ii ne güzel çok sevndm darısı başımıza.ben çıkıyorum ii akşamlar
ya ne bileyim.sanki şimdiden çıkarsa çok şişko olurum diyeee.zaten zayıf sayılmamkaydirigubbakcemile3
hanı rodının yanında bı morgul gıyım var ordan aldım. tunık de magazanın adını bılmıyom da. ust caddeden aldım. waıkıkının ust caddesınden.
ii şekerim sen nasılsın?
bilmiyorumkismile
ben de idare eder işte..çok yoruluyorum ya..bugün bide toplantı vardı..ancak geldim eve..ayaklarımı diktim havaya..beynime kan gitsin azcık:))
Şeniz olumunekankayizsmile :1hug:
balum gözünaydın canım
darısı başımıza inşallah
amin inş
kızlar bu arada kendıme bırsuru cıcıler aldım:) hamıle kıyafetı gıbı gogus altından bollasan seyler. etek dıktırıyorum. bıde tunık aldım. tunık aldıgım yerdekı kız tunıgımı cıkardıgımda aaaaa hamıle mısınız dedı:):):) sevındım bırden demekkı artık anlasılıyo dıye:)
balum noldu ya..niye gözün aydın:))geçmişi okutma bana kuzu:)
evet ya gidelim bu hafta ama kahve değil..dışarda kahvaltı yapalım..brunch gibi falan..kahve içmiyoruz artık şekerim:))kızlarla ayarla sen işte..rita bu arada biz hala kahve içmeye gitcezzzz
bunu duyduğumda bende çok mutlu olmuştum biliyonmu kocamla bişeler alıyoduk tunik gibi kız geldi çıkartıyordum tam aa hamilemisin dedi zemuszemus ama hem gaz hem bidünya yemek yemiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nekadar dicek die çekindim allahtan sormadı kaydirigubbakcemile3