• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

bana tezem gel istanbuldan alalım diyo.sanırım bende ordan alıcam.ama dün aldık eşimle.yeni doğan takımı bi de patik ayyyyyyy çok tatlıııııı

bende bugun hedıye alırken bebıslere var ya bayıldım herseye. kendı bebısıme de alıcam inş.

ben de idare eder işte..çok yoruluyorum ya..bugün bide toplantı vardı..ancak geldim eve..ayaklarımı diktim havaya..beynime kan gitsin azcık:))

bende seminer veriyorum.durum fena.yaratıcı dram etkinlikleri falan.hem veliye hem öğretmene.ama hamileyim diye veliler bana çok güzel bakıyolar.bi de yiyebilsem.

amin inş

kızlar bu arada kendıme bırsuru cıcıler aldım:) hamıle kıyafetı gıbı gogus altından bollasan seyler. etek dıktırıyorum. bıde tunık aldım. tunık aldıgım yerdekı kız tunıgımı cıkardıgımda aaaaa hamıle mısınız dedı:):):) sevındım bırden demekkı artık anlasılıyo dıye:)

bunu duyduğumda bende çok mutlu olmuştum biliyonmu kocamla bişeler alıyoduk tunik gibi kız geldi çıkartıyordum tam aa hamilemisin dedi zemuszemus ama hem gaz hem bidünya yemek yemiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nekadar dicek die çekindim allahtan sormadı kaydirigubbakcemile3

bunu duyduğumda bende çok mutlu olmuştum biliyonmu kocamla bişeler alıyoduk tunik gibi kız geldi çıkartıyordum tam aa hamilemisin dedi zemuszemus ama hem gaz hem bidünya yemek yemiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nekadar dicek die çekindim allahtan sormadı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bende yenı yemıstım gercı o da var tabıkaydirigubbakcemile3

Back
X