• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

Günaydın kıslaaar , Mezime bu arada geçmiş olsun ucuz atlatmışşın .
Dün bir arkadaş çizelge nasıl ekleniyor diye sormuştu ben yanlış anlamışım .Çizelge şu altta gebelik haftasını gösteren bebişli çizelgeler herhalde . Onu ben de soracaktım nasıl ekliyorsunuz ben bu siteyi bir türlü çözemedim gitti vallahi.

teşekkürler kızlar valla yolda yururken dıkkat edın
balum canım allahtan bugun bura sogukta uzun kollu gıyındım kapattı yani:)))

ay canım ya sabredıyorum zatende işe gelırken çok zorlanıyorum halım bır hal oluyo ayaklarım gerı gerı gıdıyo napıcam bılmıyorum:çok üzgünüm:

bende sen gibiydim.biraz sabret geçiyor.benim mide bulantılarımda çok oluyordu.iş merkezi içerisinde ofisimiz var.tuvalette uzun bir koridorun sonunda.koştura koştura giderdim :) annelik sabırlı olmayı böle öğretecek bize sanırım :)[/QUOTE]

Merhaba çalışan anneler . Genelde hamişler hep ev hanımı , ben de çalışıyorum ve gerçekten zor oluyor hele bugün midem hafif bulanıyor ve acayip derecede uykum var sabah kalkmak ayrı işkence.Ama ilerleyen aylarda da zor geliyor işe gitmek sabah özellikle kalkmak daha da zorlaşıyor. Allah yardımcımız olsun. İstediğimiz zaman şöyle uzanıp başımızı koyacak bir yastığımız bile yok.

bende sen gibiydim.biraz sabret geçiyor.benim mide bulantılarımda çok oluyordu.iş merkezi içerisinde ofisimiz var.tuvalette uzun bir koridorun sonunda.koştura koştura giderdim :) annelik sabırlı olmayı böle öğretecek bize sanırım :)[/QUOTE]

ay canımya gerçekten geçıcekmı dersın hadı bulantı neyse dıyorum bazne ama bu halsızlık mahvedıyo benı her yerım agrıyo işe gelemk ölüm gıbı oluyo ınsallah düzelırım yaaa Allah yardım etsın amın

Günaydın kıslaaar , Mezime bu arada geçmiş olsun ucuz atlatmışşın .
Dün bir arkadaş çizelge nasıl ekleniyor diye sormuştu ben yanlış anlamışım .Çizelge şu altta gebelik haftasını gösteren bebişli çizelgeler herhalde . Onu ben de soracaktım nasıl ekliyorsunuz ben bu siteyi bir türlü çözemedim gitti vallahi.

http://www.lilypie.com/Pregnancy_step1.php
cnm burda yapabilirsin takıldıgın yer olursa sor

günaydın kızlar.bugün moralimiz biraz düşük galiba

Gerçekten öyle bugün kimse çok iyi görünmüyor. Bizim hamileliklerimizin ilk 3 ayı bahar aylarına da denk geldi tabii ki hem hamilelik hem de bahar yorgunluğu üzerine eklenince daha da bir zor oluyor sanki böyle düşünüyorum ben.

Gerçekten öyle bugün kimse çok iyi görünmüyor. Bizim hamileliklerimizin ilk 3 ayı bahar aylarına da denk geldi tabii ki hem hamilelik hem de bahar yorgunluğu üzerine eklenince daha da bir zor oluyor sanki böyle düşünüyorum ben.

aynen bende öle düşünüyorum ılk 3 ay zaten zor bırde bahara denk geldı daha zorlastı Allah ım yardım etsın hepmıze özellıkle çalışanlara

aynen bende öle düşünüyorum ılk 3 ay zaten zor bırde bahara denk geldı daha zorlastı Allah ım yardım etsın hepmıze özellıkle çalışanlara

arkadaşlar bir kaç hafta yin esabretin 4 aya gelince rahatlıyosunuz okadar yorulmuyosunuz...

ASLINDA BAHAR TAM GELSE HEPİMİZ CANLANICAZ AMA YAĞMU ÇAMUR BİTMİYOR Kİ.O YÜZDEN BİZDE Bİ AÇILIP Bİ KAPANIYORUZ:1ninca:

istanbulda oturanlar mont gıyıyonuz mu? ben ne alıcam yanıma bılmıyom havalar dengesız.

Back
X