ben başlayayım ilk önce
benim şu an en çok moralimi bozan şey 1 ay sonra işe başlayacak olmam ve bebeğimi kayınvalideme emanet edecek olmam. kayınvalidemde eski kafalı dik başlı ve çok kırılgan biri. mesela bebeğim doğdu kadın nişasta zeytinyağı limon ve şeker karışımı verdi oğluma daha ilk gün :S onun yüzünden oğlum sarılık oldu çünkü emziremedim bebeğimi. bebeğimi kucağına alıp götürüyordu yanımdan saatlerce getirmiyordu ağlayınca oğlumun ağzına emzik verip ayağında sallayıp susturmaya çalışıyordu. ee doğal olarakta emziremiyip sütümde gelmedi ilk günler. ve ben anne benim yanımda dursun sende burda dur burda sev emceği zaman emzireyim dedim diye çekti gitti kaç gün gelmedi ama eşimin ısrarları üzerine barıştı. bana eğer kızmayacağını bilsem 1 sn bile bırakmıcam kucağımdan dedi ya. sen bi tane daha doğur bunu bana ver diyo :S düşünün artık. dün eşimide sinir etmiş böyle yapcaksan git demiş eşimde. oda çekti gitti :S offff offffffffffff
malesef yok canm. kendi ailem izmirde.güzel bi topik olmuş:))
Allah yrdımcın olsun canım.bu kayganalar nie böyle bilmm ki eşinde annesinin husunubiliyor görüyorsa iyi ama şu durumda ömer tunanın bakım işi var daha iyi bakabilcek başka kimse yokmu
aynen adı kaynana :s eşinide beklerizbende kocişe söliimmde oda buraya yazsınn şikayetini derdini şahsen kayganasıyla başıo derttekayganası ayın 22sinde burda daha şimdiden derin düşünceler içinde valla anamın başına bi iş gelirse ha bu adamdan bilcemmmm
şakası bi yana dilekcim allah yardımcın olsun diyim valla çok zor iş melek gibi bile ols adı üstünde kaynana işte topu aynı illa kendi bildikleri olcak kendi istedikleri olcak uyuz oluyorum hepsineee
teşekkürler canım.[COLOR="magenta"[COLOR="magenta"]hayırlı olsun yeni topik
dilek Allah yardım etsin ...[/COLOR][/COLOR]
cnm öncelkle çok güzel bi topıc olmuş eline saglık....ben başlayayım ilk önce
benim şu an en çok moralimi bozan şey 1 ay sonra işe başlayacak olmam ve bebeğimi kayınvalideme emanet edecek olmam. kayınvalidemde eski kafalı dik başlı ve çok kırılgan biri. mesela bebeğim doğdu kadın nişasta zeytinyağı limon ve şeker karışımı verdi oğluma daha ilk gün :S onun yüzünden oğlum sarılık oldu çünkü emziremedim bebeğimi. bebeğimi kucağına alıp götürüyordu yanımdan saatlerce getirmiyordu ağlayınca oğlumun ağzına emzik verip ayağında sallayıp susturmaya çalışıyordu. ee doğal olarakta emziremiyip sütümde gelmedi ilk günler. ve ben anne benim yanımda dursun sende burda dur burda sev emceği zaman emzireyim dedim diye çekti gitti kaç gün gelmedi ama eşimin ısrarları üzerine barıştı. bana eğer kızmayacağını bilsem 1 sn bile bırakmıcam kucağımdan dedi ya. sen bi tane daha doğur bunu bana ver diyo :S düşünün artık. dün eşimide sinir etmiş böyle yapcaksan git demiş eşimde. oda çekti gitti :S offff offffffffffff
ben öğretmenim ve haftada 40 saat dersim olacak... :S keşkeee keşkeee :Scnm öncelkle çok güzel bi topıc olmuş eline saglık....
kayınvalıdenın bu denlı sahiplenmesi çok saçmA...bebegin tam süte ihtiyacı oldugu zamanda verdiği ve yaptıgı saçmalıklara deginmiyeyim bile...üstelik birde çok alınganmış...meslegin ne cnm...bebişine kaç sat bakıcak kayınvalıden...keşke bebişlerinizi kendi büyütme sansınız olsa cnm..
bende kuşadasında oturuyordum salak gibi hamile kalınca tayinimi buraya istedim :S kesinlikle uzak olmak en iyisi. kalmak için gelseler bile bilirsinki bigün gitceklerhayırlı olsun şekerim
herkesin tek derdi kaynanamı
ahaha benimki izmite ne zaman taşınacaksınız ben bunu çok özlüyorum dedi o an izmite taşınmaktan vazgeçtim uuuuu
ayrıca tek derdi olan da sen değilsin için rahat olsun:))
benım kayınvalıdem rahatsız nişanlı görümcem hertürlü ihtiyacı ve bakımıyla ilgilenıyor...ama onun da bı kaç ay sonra düğünü olucak..kayınvalıdem en üst ben orta katta oturuyorum görümcem evlendıgınde en alt katta oturucak..ve annesiyle yine ilgilenmeye devam edicek..fakat artık evlı olucak yanı eskısı kadar ilgilenemez doğal olarak.devreye benım de girmem gerekecek ve kızımla ilgilenmem gereken en önemli zamanlar şimdi. nasıl olacak hem bebek hem kayınvalıde hem ev nasıl olacak hiç bilmiyorum...sadece rabbim beni üstesinden gelemeyecegım şeyle sınama diye yalvarıyor dua edıyorum...hakkımızdan hayırlısı ınşallah...
ben başlayayım ilk önce
ayrıca tek derdi olan da sen değilsin için rahat olsun:))
benım kayınvalıdem rahatsız nişanlı görümcem hertürlü ihtiyacı ve bakımıyla ilgilenıyor...ama onun da bı kaç ay sonra düğünü olucak..kayınvalıdem en üst ben orta katta oturuyorum görümcem evlendıgınde en alt katta oturucak..ve annesiyle yine ilgilenmeye devam edicek..fakat artık evlı olucak yanı eskısı kadar ilgilenemez doğal olarak.devreye benım de girmem gerekecek ve kızımla ilgilenmem gereken en önemli zamanlar şimdi. nasıl olacak hem bebek hem kayınvalıde hem ev nasıl olacak hiç bilmiyorum...sadece rabbim beni üstesinden gelemeyecegım şeyle sınama diye yalvarıyor dua edıyorum...hakkımızdan hayırlısı ınşallah...
dilekçim çoğu kaynana oğlunu zaten paylaşamaıyrum..taa o zamandan bi düşük notumuz var..düşün bir de oğlunun çocuğu oluyor..bu sefer daha da sahipleniyor..
tabi senin ki gerçekten zor...o süreci az çok bilirim..her şeyi sana batacak..hiç samimi konuşamayacaksınız..allah yardımcın olsun canım..
bu arada kaynanan sadece sen çalışırken mi bakacak yoksa kalacak mı...umarım iklidir:)))
ben başlayayım ilk önce
ay bide görenler sütün yetiyormu, emziriyon mu, nasıl büyormu bebek, aman hasta etme, üşütme demiyolar mı sinir oluyorummm
yalnız değilim anlaşılan :S ah işte gelde anlat. ben bigün anne bak böle böle diye anlatıyordum kendi ağzınla şöle dedi. biz eskiden kaynanamız ne derse yapardık. şimdide öyle olcak sandım dedi. bende bak kendi ağzınla söylüyorsun o eskidendi dedimherkes aynı derttenmi muzdarip nedirbende izmirliyim annem izmirde..ben ankarada.. annem 2 ay kaldı döndü izmire..tamam arada gelecek ama tabi çok kalamayacak..kayınvalideme bırakıcam bende çalışmaya başlayınca..ve evet bende hoşnut değilim.. ama mecburum annem her zaman gelemez..bizde kalıyor kayınvalidem bazen..ben oğlumu geç uyanmaya alıştırmaya çalışıyorum.. ki alışmıştıda..o bizde kalınca erken kalkıyo uyanınca bakıyorum almış yerinden..oysa uyanınca ben emzirip uyutuyordum geri..ana kucağında oturmaya alıştırdım o hoppp kucağına alıyor..o gidince çocuk erken kalkıyor kucak istiyor..aslında iyi anlaşıyoruz denebilir görünürde karışmasada tabi birsürü şey söyleyip "sen istersen"i "annesi sensin"i ekliyor..bende kararlarımın arkasında istemediğim şeyleri kırmadan söylüyorum..ama ona bırakınca sonrasında eğitim anlamında kaygılarım yok değil..çok farklı hayata bakışlarımız görgümüz eğitimimiz vs.. tamam sağolsunlar anneler ama devir değişti ya onların doğruları artık kayıtsız şartsız hep doğru değil..
ee hadi o zaman paylaşımlarınızı bekliyorum. sizi hiç sinirlendiren şeyler yok mu???hdilek
canım hayırlı olsun bencede iyi düşünmüşsün bu topiği
bana sütün yok yetmiyo diyen bi kaynanam var. dra son gidişimizde dr. çok fazla emzirdiğimi daha az emzirmem gerektiğini söyledi. çünkü oğlum her emmeden sonra bir kısmını kusuyordu. fazla geliyormuş. bende aslında bunun farkındaydım akat psikolojikman yetmiyo dediğine odaklanmışım işte :S en iyisi takmamak ama gelde takma. şuan kaynanam oğluna küs ve 2 gündür gelmioayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy evettttttttttttttttttttt yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bıde sutun yaramamıs demezler mı kı benım oglum ayda 1 kgdan fazla alan bı bebek boyumuz cok uzun olunca kg gstermıyo ama ıste gelde anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?