2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

batt masallah gobısınınee kızzz nazarr degmesınn bende en kısa zmanda cekıp resmımı koyım buraya

sağol canım sende koy tabiki göbekleri yarıştıralım bakalım en büyük kiminki çıkacak..

benide güldürdünüz kaydirigubbakcemile3
bat canım masallah göbüşüneeeeee
bende cekileyim eklerim :)

sağol darkcım sende koy bakalım ne kadar büyümüş..

bu bat arkadaşımızın göbüşüüü:))
((BAT))

canım yaaaa çok sağol gerçekten ben beceriksizin biriyim bi türlü yapamadım artık sana başvururm olurmu resim yüklemek istediğim zaman eğer kabul edersen..

her zaman yardımcı olurum cnm ne demek...zor bişey degil aslında karışık sadece:)
maşallah göbüşüe bu aradaa

batcım resmı alıntı yapmasaydın keşke tatlım yaaa....benim silme sansım ortadan kalkıyo alıntı yapılınca.....

kızlar buda bizim göbüşümüz pek net cekemedim anca bu kadar cektim aynadan.alıntı yapmadan yorum yaparsanız sevinirimmm a.s.

Son düzenleme:

johnnybravo[...anammm incecıksın sen hala maşallah yaa
dark...çok net çıkmamış tatlımm
maşşallah göbüşlerrre/B]

bt masallah canim sen ögrendin mi cinsiyetini yavas yavas göbekler iyice büyüor kizlarr

sağol feyzacım ben cinsiyeti cuma günü öğreneceğim benim göbek çok büyük dimi ya..

batcım resmı alıntı yapmasaydın keşke tatlım yaaa....benim silme sansım ortadan kalkıyo alıntı yapılınca.....

canım bilmiyordum kusura bakma bi dahakine dikkat ederim..

batcım cok seker siniz maasallah:)

bat maasallh sende buyutmusun göbeği

DARK VE BATT masallah gobeklere bebisler artik ben burdayim demeye baslamis kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar sizlerde koyun resimleri sizlerinde göbüşlerini görelim..

dark canım maşallah seninde belliolmaya başlamış ama benim göbeğim seninkinin yanında çok büyük ya neden acaba..

jonnhy maşallah inceciksin hala ama göbüşün belli olmaya başlamış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…