2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

son ıkı guınde baya bır buyudu gobusum yanı yukarı dogru cıkıyor gobek ve bebegı artık tam gobek delıgımın bı parmak uzerınde hısseıdyorum bebekte yukarı cıkmıs ayyy ama cok hareketlı masallah yanı gercekten 20.haftalarda bebegın hareketlerını dısardan elınızle hıssedebılıyorsunuz cok guzel bı duygu

ben cok belırgın hıssedıyorum hareketlerı ama esım elını koyunca hıssedemıyor :gitme: 1-2 haftaya o da elını koydugunda hısseder mı kı benımkı de cok yaramaz kıpır kıpır zilli:kedi:

ben cok belırgın hıssedıyorum hareketlerı ama esım elını koyunca hıssedemıyor :gitme: 1-2 haftaya o da elını koydugunda hısseder mı kı benımkı de cok yaramaz kıpır kıpır zilli:kedi:

canım hısseder belkı bızım kı barizzz elını koyudugunda vuruslarını hıssedıyor....bende senın haftalarsa cok hareketlı dıyordum ama ınan bu hafta kat kat arttı hareketlerı 20 li haftaklara gelınce anlıcannnn cok guzel bırsey

dünkü gezmede çekildim göbeğimin en şişkin hali bide nefesimi tutup karnımı şişirdim =)) kaynanamda gülüp durdu rezil etti beni =)

johnny ve bat maşallah göbüşlerinize kızlarr

johnny ve bat maaşallah cok sirinsiniz kızlarrr:)

masllahh gobılsereeee batt,sibel,emine kayaa

sağolun kızlar ama göbüşerimizin resimleri çok az diğer aylardaki göbüş resimleri almış başını gidiyo bizim onlardan ne eksiğimiz var dolduralım topiği göbüş resimleriyle..

bat benim göbüşüm senin göbüşünü döver =)))

hadibakalım hodri meydan pışık asıl benim göbüşüm senin göbüşünü döver naberkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…