2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

kızımla ben 20+6 lık göbüşümüzzzzz
bebek firarda hihoyyyt hihoyyyt

Eklentiler

• $Fotoğraf-0070.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoğraf-0068.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 33
epack cimmm maşallah göbüşüne kuzummmm artık baya baya ben buradayım diyo bebişlerr

evet canım artık ben burdayım diyo kızımmmmm :))
dün yemeğe gittik garson kız hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder allah dedii :lepi: bende şımardım artık belli oluyo diye

nohutlupilav maşallah kızınada göbüşünede çok tatlısınızz

e pack maşallah canım çok atlı olmuş göbüşünn...
fragola teşekkür ederim cnm
göbüşler artık çıkmaya başladı gerçekten minübüsde yer vermeye bıle başladılar bana:))

e pack maşallah canım çok atlı olmuş göbüşünn...
fragola teşekkür ederim cnm
göbüşler artık çıkmaya başladı gerçekten minübüsde yer vermeye bıle başladılar bana:))
tşkler tatlım a.s.
maşallah canım,baya belli olmus bebişin..benim de dün belli olmus,otobüste yer verdiler hamileyim die,ay ne tuhaf oldum anlatamam:kedi:

tşkler cnm opuyorumnanaktan

ay banada pazarda ye yenge canın çekmiştir helal olsun diyolarr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt[
ama böyle nası birden bire pırtladı dimi göbüşlerrr/B]

kıslarr maşallah döbüşlere ve içindeki ekim kuzularına allah sağlıcakla kucaklarınıza almayıı nasip eder inş.

nohutlupilav masallah canıım. evet ya banada yer veriolar artık komigime gidio hehehe

epack sanada masallah canım cok güzelsin kızınla birlikte
bu tişörtlerden bende istiooruummm yaaaaaaaaa nerden alıosunuzz internette buldum ama gözümle görmeden almakta işime gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…