2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

nevyas ve gökçe masallah kızlar göbüşlerinize
artık aldık basımızı gidiyoruz :))

neuves valla masallah canim birde cekim aksilikleri oluyor.ondan da büyük druyor galiba:)
ben simdi baya bol giyiroum disari cikarken.kimsenin dikkatini cekmiyor.gören hamismisin diye sormuyor.ama dar oldumu cikiyor

göçerana sanada maşallah canım. çok tatlı olmuşsun
nevyascım sanırım fotonu sildin ben göremedim ama umarım çok güzelsinizdir oğluşunla maşallah diyorum.

demetcim maşallah göbüşüne ayrıca çok zarif duruyorsun sende benim gibi göğüslerden yakınıyodun
göbeğinle aynı gidiyo benim gibi ne yapıcaz biz bu göğüsleri ya dahada büyücekler yandık valla...

mezıne baharcelık bat cok sagolun kızlar batcım gogusler fena hakıkaten neyapcaz boyle daha da buyurlerse yandık valla bu sıcakta bıde pısık olmayalım

mezıne baharcelık bat cok sagolun kızlar batcım gogusler fena hakıkaten neyapcaz boyle daha da buyurlerse yandık valla bu sıcakta bıde pısık olmayalım

bilmiyorum ki demetcim ya pişik değilde ben kaşıntıdan ölüyorum yırtar derecesinde kaşınıyo ve sırtım ağrı yapıyo ya emzirdikten sonra küçülürmü
dersin bazılarının emzirdikten sonra baya küçülmüş öyle
duymuştum inş bizimkilerde küçülür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…