2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

jonnyy, dilser, fragola, bat... kızlar maşallah hepinise yahuu.. sade bi bebik çıkmış ortaya.. bende bi bebik var hadi neyse o tamam diyoruz ama bedenim acayip genişledi basenler vardı zati yeterince.. şimdik oldular gemi gibi mafoldumben

herkese teşekkürler ama inanın bende aldım kilo, genişledim kalçalar ve bacakların şimdi daha geniş:))
kız annesi olduk gerçekten:))

göbüşler harika olmuş kızlar yaaa artık tamamen hamile gibi görünüyoruz hepımız bugunlerın keyfını cıkaralım =) hayatımızda kac kere yasıycaz kı demı ama =) maşallah bütün kuzulara

canımmm cok tesekkur ederim a.s.

aman boşver be kuzum dogumdan sonra hepsi normale döner nası olsaaa

kızlar hepinize teşekkür ederiz kızımla valla ben hiç kilo almadım bu iyi bişeymi kötümü anlayamadım ama belki yedinci ay bitince alırım diyorum ben ama bakalım artık..

darkcım maşallah göbüşüne çok tatlı bide şortun aynısından bendede var takım halinde sen nerden aldın onu ben çalıştığım yerden almıştım yıllar önce..

sağol kuzumm a.s.
evet takım halinde ben de seneler önce almıştım. daha doğrusu kuzenim çalıştığı yerden almıştı baya dayanıklıymış senelerdir giyiyorum hemde çok rahat

sağol kuzumm a.s.
Evet takım halinde ben de seneler önce almıştım. Daha doğrusu kuzenim çalıştığı yerden almıştı baya dayanıklıymış senelerdir giyiyorum hemde çok rahat :d

hadi ya kuzeninle aynı yerde çalışmışız o zaman tanıyorumdur kesin adı neydi kuzeninin merak ettim bak şimdi...

hadi ya kuzeninle aynı yerde çalışmışız o zaman tanıyorumdur kesin adı neydi kuzeninin merak ettim bak şimdi...

olabilir canım tanıyosundur belki de dedigin gibi :)
kücüktü orada calısırken. yeri dudulludaydı :) dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…