2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

gülşennnnnnnn....inanamıyorum göbüşüne yaaaa...maşallah vallahi kocaman kız nasıl taşıyosun bebişi, işiniz çok zor sıcaklardaaaaaaaopuyorumnanaktan

gülsencımm masallahhh canımm sana ve bebişinee

gülşennnnnnnn....inanamıyorum göbüşüne yaaaa...maşallah vallahi kocaman kız nasıl taşıyosun bebişi, işiniz çok zor sıcaklardaaaaaaaopuyorumnanaktan

teşekkürler slcn hepimize maşallah
pembedana çoookkkk zor taşıyorum canım
sanki karnımda taş ya da demir var gibi
sıcaklardan pek etkilenmiyorum hiç dışarı çıkmıyorum 24 saat klimayı da kapatmıyorum
ama dün çok zor ve kötü uyudum karnım yüzünden
allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun canımmmmmm opuyorumnanaktan

masallah gülsen cok tatli canim bende her ay cekip koyuyorum ki bileyim her ay ki fark diye:))
sali günü 32 bitcek o zaman koycak 8 aylik resmi:))

kolay değil canım yaaaa... az kaldı sıkın dişinizi...
uykusuzlukta yorar insanı... dönemezsinizde siz yatakta şimdi. kalkamzsınızda...
çok şeker olmuş ama yaaa...bol bol foto çekil bence...çok güzel hatıralar bunlar...

gece uyuyamadığımı gündüz tamamladım canım ama gecem rezil oldu sinirlerim bozuldu
babası uyuyor biz ana kız ayaktayız onu da uyandırayım dedim bir ara sonra kıyamadım
inşallah bir daha olmaz geçen ayda 2 gecem böyle kötü geçmişti
böyle ayda 2 geceyle kurtarırsam yine iyi
sıkıyoruz dişimizi artık kaburgalarımı kırmadan doğurucam inşallah bu kızı
eşim bol bol resim çekiyor ama son halimle stüdyoda resim çekilicez inşallah
face e resim koyacaktım değil mi bak unuttum

teşekkürler canımmmmm
kocaman olduk artık biz
kendimi yarın doğuracakmış gibi görüyorum
anneler sana öyle geliyor daha büyümesi lazım diyorlar

ya bana da öyle geliyo daha da şişeceksek yandık bilmiyorumkismile neyse artık sağlıklı olsunlar kuzular da gerisi önemsiz :)

ay ne güzel ritacım ya minicik bi göbeğin var.cok cıtı pıtı bi hamile olmussun.maşallah bebegine de sana da cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…