2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

Aramızda, doğum kilolarını en kolay sen vereceksin gibi duruyor aperpil, maşallah sana..

apermil masallah canim bir göbek oda citi piti kiz.baska fazlalik yok.rabbim nazardan saklasin.

felicity ben simiden düsünüyorum nasil gitcek.10 kilo aldim ama hamis kalmadan öncede fazlalikvardi bir 5 kilo

sağolun kızlar,
beni kaygısı tuttu şimdiden nasıl vercem diye kızlar.
Az diil 14 kilo dahada dogurmadık ha 2-3 kilo daha eklenir en az. uzun oldugumdan böle duryor yoksa o popo ne büyüdüüüü :) görmeyince bilmioz gecen besigin tülünü takıom eşimde fotomu cekmiş ay arkadam bel kamamıs düpdüzüm :) insan kendine arkadan bakınca garip gelyor ama gercekleri göryor

14 kilo mu aldın aperpil, hiiiiç göstermiyorsun vallahi, hamile kalmadan önce de dal gibi bi hatun olmasın canım :)

Kızlar maşallah göbüşlerinize..

Aperpil senin göbüş tam erkek göbüşü kendi belli ediyor bide karnın baya aşağıda benimki göğüslerle bitişik :roflol:

aperpılcım masallah gobusune canım sen cokmu zayıftın hamıle kaldıgında 14 kılo almıssın ama gayet hos gorunuyorsun kacla hamıle kaldın

alıntı yapmayın kızlar =) bu da bızım 8 aylık gobusumuz altımda basketcı sortu var genıs genıs gezıyorum evın ıcınde sırnaşık şeya.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…