Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım
bu birazda benim kişiliğimden kaynaklanıyor
hani yüzümde sivilce çıksaneden çıktı diye panik yapacak bir yapım var benim malasef
umarım drumda güzel şeyler söyler
desteğin için sağol canım
opuyorumnanaktanikizleride üzmemek gerek
o konuda problemim yok benim bades
klomenle bile 3 4 yumurtam oluyordu
o yüzden iğne fazla geldi sanırım
canım nerdesin yabadeeeeeeeesssssssaklinialirimsmile
herkes sonuc için stres yapar senağlama
ben nelere takıldım
zaten bende bir tuhaflık var gün saymıyorum sonucu düşünmüyorum
bu biryandanda bu iyi durum sanırımkafamçokkarıştı
badeeeeeeeesssssssaklinialirimsmile
arkadaşım bizim yaptıklarımız hep vesile verecek olan rabbim
1. ve 2. olmadı belki evet ama ben bukadar isteyip bukadar çaba sarfeden seni ve bizleri rabbimingöreceğine birgün yüzünü güldüreceğine yürekten inanıyorum
bolbol moral depola ve 3.ye bu moralle başla badescim biliyorsun başarı oranları 3.de çoooook daha fazla
amin canım
benim nacizane tavsiyem ilaç kullanmak konusunda drunla birdaha konuşman
ben çıkmak zorundayım malum saat farkı
bu arada burdada hava berbat
iyi geceler opuyorumnanaktan
çatlama iğnesi hakkında bilgi alabilirmiyim kızlar
dr adetinin 4 günü gel dedi sanırım iğne vuracak
yan etkisi falan varmıki
kesinlikle konuşucam bu sefer. olmadı başka doktor. işte bu topiclerin de güzelliği bu, gün geçmiorki neler öğreniorum. ii geceler tatlı huzurlu uykulaaaar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hperi listeyi yenilediğin için tekrar teşekkürler canım.
mik 24: 5ekimde aşılaması
mine25: 3.aşılama, polikistikover
berfin83: sebepsiz infertilite
mmdmv: ilk aşılama, sperm hareket problemi ve tek tüp tıkanıklığı(sanırım)
listeye bunları da eklersen sevinirim canım sana zahmet oluor. cepten yapamıorum canım. daha sonra sayfa başına alıcam kıslar. ve lütfen eksik bilgisi olan bilgi versin topiğe. hepinizi öpüorummmopuyorumnanaktan
herkese iyi akşamlar kızlar aşılamam yaptıranlar ve yaptıracaklar allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. ben ağustos ayında ikinci aşılamamı yaptırmıştım ve allahıma binlerce şükür tuttu. inşallah sizlere umut olurum. hiçbir zaman pes etmeyin ve çok kafanıza takmayın niye olmuo diye inşallah bebişlerinizi en kısa zamanda gelelcek ama biraz nazlılar. kafanızı rahatlatırsanız aşılamanızda tutuo gerçekten rahat olun. ve bolca dua edin.
ben bir yan etki yaşamadım,ama reglinin 4.günü çatlatma iğnesi için erken yumurta takibi yapacaktır büyük ihtimalle..çatlama iğnesi hakkında bilgi alabilirmiyim kızlar
dr adetinin 4 günü gel dedi sanırım iğne vuracak
yan etkisi falan varmıki
benim bugün daha 6.günüm ama benimde hep ilk günden beri bir hassasiyetim var,ara ara sancı giriyo yumurtalıklarıma,ama mide bulantım yok.slm kızlar dün geçeden buyana kasıklarımda ağrılar artmaya başladı çok korkuyorum kırmızı kartı yiyeceğim diye ayrıca midemde bulantı anlam veremiyorum 9, günüm benim gibi belirtisi olan varmı acaba yardımcı olurmusunuz......
slm kızlar dün geçeden buyana kasıklarımda ağrılar artmaya başladı çok korkuyorum kırmızı kartı yiyeceğim diye ayrıca midemde bulantı anlam veremiyorum 9, günüm benim gibi belirtisi olan varmı acaba yardımcı olurmusunuz......