• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

sen güzel tercih yapmışsın
güzel sonucada biran önce ulaşırsın işallah
bilmediklerin konusunda bizim bildiğimşiz birşey varsa herkes yardımcı olur sana canım istediğini sor
testesteron konusunda bilgim yok maalesf

kızlar çoooooooooooookkk tembeliz
masal için okuduk bu haftayı boş geçtik.
hadiş başlayalım yine 313 ayetel kürsiye
kim için okuyalım adeti yakın olan dra giden yada sonuç bekleyen kim var hadi seçin başlayalım

sen güzel tercih yapmışsın
güzel sonucada biran önce ulaşırsın işallah
bilmediklerin konusunda bizim bildiğimşiz birşey varsa herkes yardımcı olur sana canım istediğini sor
testesteron konusunda bilgim yok maalesf

evet semiye katılıyorum ne sorarsan sor hepimiz cevaplarız bitanem....
testesterondan benimdehaberim yok bitanem, üzgünüm:59:

ben çıkıyoruym mkızlar görüşürüz öpüldünüz

orkide dra gidcekte akşama güzel haberlerini okumak için gelirişm

kızlar çoooooooooooookkk tembeliz
masal için okuduk bu haftayı boş geçtik.
hadiş başlayalım yine 313 ayetel kürsiye
kim için okuyalım adeti yakın olan dra giden yada sonuç bekleyen kim var hadi seçin başlayalım

ben adayım arkadaşlar.. benim için okuyabilirmisiniz. Allah rızası için.. inşallah olumlu sonuç laırım bu ay.. dualarınız için Allah razı olsun.. okusanız da okumasanızda. sevgilerimle :16:

masalcan ve semi.. teşekkürler arkadaşlar.. güzel gönlünüze..testesteron olayını bilmemeniz normal tabiki.. bende bilmiyom :66: ama öğreneceğiz bakalım..hayırlısı..

kıııııııııız febeeeee nerdesin bakayım sen:47::47:
merak içinde bekliyoruz seni buralarda..... bişeyemi kırıldın kuzuuuummmm:61:

calışıyoz bacim gerci bu ayı kendimize ayırmıştık ama hayatımızın içine yerleşti kaçış yok me heycan kaldı nede başka sey artık birbirimizin ödevi olduk offfff inatcı keçi bi gelsin onun bacaklarını kırcam bana cektirdiklerini burnundan getircem:95::95::95::95: Gerçi bende annemi 1,5 sene bekletmişim ama bu abartı 3.5 sene oldu
ayyy kızlar hep yatılı misafirim vardıııı.benim 12-14 yalan olduuu:59:
aa bende 83 aralık aynı yaştayız seninle semicim

tatlım burcun yaymı?
benim 1. hapla olan 11. gün 2. iğneyle olan tedavim 18. gün yapılmıştı canım iğne daha geç büyütüyor sanki bana öyle geldi ondan bıktımya zaten gün aşırı doktordaydım kontrol için artık sen hesapla 2. günden kaç kere gittiğimi bidaha göze alamıyorum zaten tüp düşünüyorum yaza yada kışa bir evime geçeyim de hayırlısıyla.
iğne kesinlikle hapa göre daha yavaş büyütüyo,git gel mahvolmuştum bendeeeee
kızlar kafam çok karışık. yeni bir dotor arayışı içindeyim.
2 tane buldum araştırdım. biri erol tavmergen, çok iyi ve başarılı biriymş ayrıca ege üniv. bölüm başkanıymış işin ehliymiş. ama ona ulaşmak biraz zormuş ve muyene ücretide 220 tl.....
biride israel aruh onun içinde iyi deniyor ama ay valla çok kafam karıştı sabahtan beri....
ooooooooofffffffffff çok zor bi durumdayım... kendi doktoruma mı yaptırayım tüp bebeği karar veremiyorum. ki kendi doktorum da güvenimi sarstı bilmiyorum ne yapacam.
bi fikir verin bana ne yapayım kızlar.....:59::59:
cnm aynı dertten muzdaribizz:14:
febe artık çok nadir geliyor neden ya bıraktı bizi:59::59::59::59:
kızlar hep misafirim vardı aklım gönlüm sizdeydi,aşk olsun nasıl düşünürsün sizi bıraktığımııı!ölümüne kankayızzzz :P
kıııııııııız febeeeee nerdesin bakayım sen:47::47:
merak içinde bekliyoruz seni buralarda..... bişeyemi kırıldın kuzuuuummmm:61:

kuzummm ne kırılmasııı :16::16::16::16:

ayyy çok özledim siziiiiiii.
tumecim dualarım seninleeee güzel haberlerle gelirsin inşşş

reyhancımm hadi sevindir bizi yap şu testiii
semicimm ben günler öncesinden dedim okuyalım diye ama kimse oralı olmadııı.kimler okuyo kime okuyoruz sen paylaştır bize olurmuu?

ayyy çok özledim siziiiiiii.:16:

semicimm ben günler öncesinden dedim okuyalım diye ama kimse oralı olmadııı.kimler okuyo kime okuyoruz sen paylaştır bize olurmuu?

ayyy çok özledim siziiiiiii.

kuzuuuum bizde seni özlediiikkkk.. canım benim....
tahmin etmiştim misafirin olduğunu....

hehehehehe bede çok ihtiyaç duyuyorum şu dürtme işine....
ama ben burdayım kuzum:46::46::46:

ayyy inş kk duyar sesimiziiii:kkk:

ee tatlım nasılsın iyileştinmi tamamen?cnm bende ben kesinlikle dr umu değiştiriyorum.benimde düşündüğüm hastaneyide değiştirsemmi?

Back
X