• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

nasıl yani sende de mi febe
karides kalamar var.
ne diyim damak zevki işte ben karidesi görmeye bile dayanamıyorum ya.
ben kurufasulye ve soğancıyım galiba.hamsiyi zor yiyorum kaldıki karides kalamar
bu yüzdende yarım akıllıyım galiba ya

valla semicim atmıyorum ama bizde haftada 4-5 gün balık yenir....
ben seviyorum ama eşim tam bir balık hastasıdır... ve aldığı balıkları kendı temizlemeyi sever ..
tadını öyle alıyomuş... düşün artık benim halimi... sürekli elimde domestos ve cifle dolaşıyorum....
ama çoook seviyorum.... sen nasıl yemezsın dünya harikası bişey balık valla:34::34:
varsın yarım akıllı sen gibi oluversin tatlım ( ayrıca estagfirullah)

nasıl yani sende de mi febe
karides kalamar var.
Ne diyim damak zevki işte ben karidesi görmeye bile dayanamıyorum ya.
Ben kurufasulye ve soğancıyım galiba.hamsiyi zor yiyorum kaldıki karides kalamar
bu yüzdende yarım akıllıyım galiba ya

al bendende o kadar 4 çeşit balık kırmızı ettede hayatta sakatat türü ciğer falan yemem tavukta çooooook nadir bende otçuyum.:56:

ben seviyorum ama eşim tam bir balık hastasıdır... ve aldığı balıkları kendı temizlemeyi sever ..
tadını öyle alıyomuş... düşün artık benim halimi... sürekli elimde domestos ve cifle dolaşıyorum....
ama çoook seviyorum.... sen nasıl yemezsın dünya harikası bişey balık valla:34::34:
ayyy valla özendim.benim eşim temizlemez anca yer o.kedi gibiyiz ikimizde çevremizdeki herkes şaşıyo bize ne çok yiyosunuz diye ama sizi duyuncada ben şaşırdım

balık iyi tabi ben balık yemez kırmızı beyaz et yemez varsa yoksa ot yiyen biriyim
buda o kadar iyi bişey değil farkındayım ama yiyemiyorum işte arda dışarıda hamsi yerim okadar.kayınvalidem yada annem gelince balık olursa olur bizim evde yoksa giremez yani dokunamamda yiyememde kokusuda çıkmaz evden yaaaa:37::37::37:

al bendende o kadar 4 çeşit balık kırmızı ettede hayatta sakatat türü ciğer falan yemem tavukta çooooook nadir bende otçuyum.:56:

:46::46::46::46::46:

ay semicim ben bayılırım köpeklere..

bende bendeeeee:46::46::46::46::46:
çok iyi arkadaş oluyorlar süperler valla
kızıyorsam kızdığımı seviyorsam sevdiğimi anlıyor bakışımdan anlıyor benimki ne dediğimi

balık iyi tabi ben balık yemez kırmızı beyaz et yemez varsa yoksa ot yiyen biriyim
buda o kadar iyi bişey değil farkındayım ama yiyemiyorum işte arda dışarıda hamsi yerim okadar.kayınvalidem yada annem gelince balık olursa olur bizim evde yoksa giremez yani dokunamamda yiyememde kokusuda çıkmaz evden yaaaa:37::37::37:

:46::46::46::46::46:

bende bendeeeee:46::46::46::46::46:
çok iyi arkadaş oluyorlar süperler valla
kızıyorsam kızdığımı seviyorsam sevdiğimi anlıyor bakışımdan anlıyor benimki ne dediğimi

semicim hem balığı çok severim hemde eve sinen kokusunda bi okadar rahatsız olurum.evde kızartmam hiç.hep balkonda kızartırım yada fırında poşetin içinde. sen et balık yemiyosan protein ihtiuacın nolcak hı???baklagil ye bari ama zorlada olsa ette yemeye çalış.tamam otu bende çok severim ama ette lazım bize.

biliyorum tatlım biliyorum da yiyemi,yorum ki

meyse kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz öptüm

amin tumecimmm inşşş

oy oyyyy amin inşşş allahım dualarımız kabulş eyleee :)

hoşgeldin cnm.inan hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.bende 2 kere aşılama yaptırdım ama maalesef tutmadı.allah yardımcıımız oldun.
hoşgeldin cnm semde.bende istanbuldayımm :)

h.b tşk.istanbul neresi.acaba.

Back
X