merhaba. ben aslında yeni üye değilim. ama daha önceleri sadece okuyarak sizleri takip ediyordum. bundan sonra da ne sıklıkta birşeyler yazabilirim bilemiyorum ama ben de merak edenlerle kendi deneyimimi paylaşmak istedim. ben de 14 ekimde ilk defa aşılama yaptırdım. bende bazı aylarda yumurtlama problemi vardı. ancak doktorum bunun problem olmadığını ve her şekilde zaten yumurtlamayı destekleyici ilaç veya iğne kullanıldığını söyledi. ben günde 1 tane klomen kullandım. 3 tane yumurtam oluştu, biri 20 mm, diğer ikisi de 18-19 mm. çatlatma iğnesi kullanmadı doktorum. çünkü yumurtalar belirli büyüklüğe geldiğinde çatlıyormuş. adetimin 15.günü aşılama yapıldı bana. aşılama günüm tume ile aynı. 14 ekimde saat 12.30 da yapıldı işlem. çok sancılı değildi ama o koltuğun görüntüsü bile itici. aşılamanın yapıldığı gün izin almıştım ve tüm gün evde yattım. kasıklarımda sancım oldu. bacaklarım bile ağrıdı zaman zaman. mümkün olduğunca kendimi sıcak tutmaya çalıştım. bugün 10.günüm. bazen sanki midem bulanır gibi oluyor. ama ben kendimi ille de olacak hissine kaptırmak istemediğim için psikolojik bulantıdır diyorum. adet belirtileri gibi belirtiler başladı dün itibariyle. ama biliyorum hamilelik belirtileri de adet belirtileri de hemen hemen aynı. bazen ümitleniyorum bazen ümitlenmek istemiyorum, yani olacağı varsa hayırlısıyla olur diyorum. doktorum beni 1 kasımda kontrole çağırdı ama aslında onun sebebi 29 ekimden dolayı 3,5 günlük resmi tatil olması. yani aslında benim aslında 28 ekimde belli olması gerekiyor. ben de o gün idrar testi yapmayı düşünüyorum. tabi o zamana kadar adet olmazsam. umarım hepinizin ve bebek isteyen herkesin hayırlısıyla bebekleri olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ve şansımız bol olsun.