• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

aska cım iğneni göbekten deri altına yapacaksın canım
hiiiiç duymuyorsun çok kolay

ya evet kolay görünüyo onun için cesarat ettim sorun olmaz inşallah 4.iğneyi olucam bugün ya biri beni uyutsada aşılama gününe geliversem
:roflol:

sabırsız seni:):)çok erken testi yapmışsın değerler hakkında bir bilgim yok malesef......sabret hayırlısıyla olur inşallah bol bol dua et canım rahat ol inşallah tutmuştur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun stres yapma ama hertarafımız stres oldu:):)

Erken test yapmak hataymış gerçekten siz siz olun sakın yaptırmayın arkadaşlar.
12. gün iyi bir gün test için.
Evet 5,5 çatlatma iğnesi etkisi malesef.
Çatlatma iğnesi olmamış olsam 5,5 için umutlanabilirdim.
Şimdi kararsızım 2.aşılamayı mı yaptırsam yoksa tüp bebeğe mi geçsem?
Negatif sonuç alan arkadaşlar siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Destek olalım birbirimize akıl verelim..

hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun benimde ikinci aşılamam ben ilkinde 11.gün ögrenmiştim ben va daha sonra adet oldum ben adetimi beklemiyecem dr dediği tarihte gidicem adet oldugumu görünce daha kötü oluyrm en azından o zaman kadar alıştıryrm kendimi inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz hepimize umurt olur

bana dr ayın onuna kadar olursan 2 günü gel olmazsan ayın 10nunu bekle dedi anlayacağın dr umudu yok bizden:):)oysa ben 6 sında oluyorum hiç umudum yok ya kasıklarım da hafif batmalar var bilmiyorum okadar sancı çekiyoruz düşünüyorum bu sancıyla hamile kalmamışımdır habire tuvaletim geliyo stresten sanırım bilmiyorum pazartesi gelsin ozamana kadar zannetmiyorum.... çok agresif oldum sinirleniyorum herşeye

Erken test yapmak hataymış gerçekten siz siz olun sakın yaptırmayın arkadaşlar.
12. gün iyi bir gün test için.
Evet 5,5 çatlatma iğnesi etkisi malesef.
Çatlatma iğnesi olmamış olsam 5,5 için umutlanabilirdim.
Şimdi kararsızım 2.aşılamayı mı yaptırsam yoksa tüp bebeğe mi geçsem?
Negatif sonuç alan arkadaşlar siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Destek olalım birbirimize akıl verelim..

bencede biraz bekle ona göre test yaptır ....ilk aşılamamda test yaptırdım ama şimdi yaptırmıycam dr hem umut vermiyor hem birdaha aşılama yapmakta kararlı tüp bebek yapalım diyoruz hayır diyo bir aşılama daha yapmamız lazım diyor biz tüp bebek istiyoruz hayırlısı allahtan çektiklerimize bak adamlar doğurup doğurup sokaklara atıyor biz bitane olması için çok uğraşıyoruz allah olmayan herkese nasip eder inşallah

slm kızlar bende bu sabah ilk aşılamamı yaptırdım,ama tutma olasılığı çok düşük ve çok canım sıkılıyor,sabahtan beri ağlıyorum.dün gece yazdıklarımı okuduysanız, dün sabah 9 da çatlatma iğnem oldu ama saat 17 gibi yumurta beyazı akıntım geldi yani dün çatladı.Bende aşılama sperm kalitesi için en az 3 günlük perhiz istendiğinden çok kararsız kaldım ilişkiye girip girmeme konusunda(daha öncede kalbi durduğu için kürtaj olduğumdan rsik alamadım kalite ve sayı bozulmasın diye) ve doktorum olmadığı için diğer doktora sordum o da girme dedi bu ay nasılsa aşılamaya niyet ettik sperm sayısı düşmesin yumurta 48 saate kadar dayanır dedi.ama bu sabah kendi doktorumla görüşünce keşke ilişki olsaydı dün 12 saat dayanıyor yumurta dedi :( benim aşılamam çatlama belirtisinden 16 saat sonra yapıldı . ve ben şu anda o kadar pişmanım ki risk alıp ilişkiye girseydim diye göz göre göre gitti 1 ayım daha ve eşim aralık ayının başında 5-6 aylığına iş için yurtdışına çıkacak ve ben son 1-2 ayım olduğu için aşılama kararı almıştım maddi olarak da çok yıprattı bizi ilaç vs. masrafları öbür ayda artık folikül takibini başlamayacağım sanırım.hem bayram tatiline gelcek adetim :( içim çok daralıyor nefes alamıyorum sanki keşke keşke keşke...Kısmet olmayınca olmuyor işte ne yapsan da olmuyor.

bencede biraz bekle ona göre test yaptır ....ilk aşılamamda test yaptırdım ama şimdi yaptırmıycam dr hem umut vermiyor hem birdaha aşılama yapmakta kararlı tüp bebek yapalım diyoruz hayır diyo bir aşılama daha yapmamız lazım diyor biz tüp bebek istiyoruz hayırlısı allahtan çektiklerimize bak adamlar doğurup doğurup sokaklara biz bitane olması için çok uğraşıyoruz allah olmayan herkese nasip eder inşallah[/QU

bu ikinci aşılamaysa devlet tüp bebeği karşılıyo aslında doktor niye ısrarlı 3.ye sen doktor bizden umutludeğil diyorsun zaten

slm kızlar bende bu sabah ilk aşılamamı yaptırdım,ama tutma olasılığı çok düşük ve çok canım sıkılıyor,sabahtan beri ağlıyorum.dün gece yazdıklarımı okuduysanız, dün sabah 9 da çatlatma iğnem oldu ama saat 17 gibi yumurta beyazı akıntım geldi yani dün çatladı.Bende aşılama sperm kalitesi için en az 3 günlük perhiz istendiğinden çok kararsız kaldım ilişkiye girip girmeme konusunda(daha öncede kalbi durduğu için kürtaj olduğumdan rsik alamadım kalite ve sayı bozulmasın diye) ve doktorum olmadığı için diğer doktora sordum o da girme dedi bu ay nasılsa aşılamaya niyet ettik sperm sayısı düşmesin yumurta 48 saate kadar dayanır dedi.ama bu sabah kendi doktorumla görüşünce keşke ilişki olsaydı dün 12 saat dayanıyor yumurta dedi :( benim aşılamam çatlama belirtisinden 16 saat sonra yapıldı . ve ben şu anda o kadar pişmanım ki risk alıp ilişkiye girseydim diye göz göre göre gitti 1 ayım daha ve eşim aralık ayının başında 5-6 aylığına iş için yurtdışına çıkacak ve ben son 1-2 ayım olduğu için aşılama kararı almıştım maddi olarak da çok yıprattı bizi ilaç vs. masrafları öbür ayda artık folikül takibini başlamayacağım sanırım.hem bayram tatiline gelcek adetim :( içim çok daralıyor nefes alamıyorum sanki keşke keşke keşke...Kısmet olmayınca olmuyor işte ne yapsan da olmuyor.
Seni çok iyi anlıyorum.Benim de durum tam tersi olsu aşılamada.Benim yumurtalarım iğneden sonra geç çatlıyor biliyordum bunu.Aşılama yapılırken çatlama olmamıştı dr. a neredeyse yalvaracaktım çatladığını görelim de yapalım diye.Ama ısrarla yapılacak dedi.Aşılama yapıldı sonra yumurta takibi yaptırdım ve aşılamadan 30 saat sonra çatladı yumurtam.Yani aşılamadaki spermler 30 saat yaşayamazlar boşuna olmuş oldu.Bize ilşkiye girin dedi yumurtaları yakalarsınız dedi.Doğal ilşkiyle olsa aşılama tedavisi olmazdım dimi?Hem de aşılama sonrası üç gün ilişki ile sperm kalitesi iyi olamaz zaten hareket sorunu var bizde.Bilemiyorum anlayamıyorum dr.ları.Aşılamada madem şans düşük o zaman şartları en uygun şekilde yapmaları lazım bence.Boşu boşuna umut ediyoruz para harcıyoruz sonrası hüsran:(Allah yardımcımız olsun arkadaşım umarım senin ki tutmuştur.

kardaadam
bu kadar üzme kendini bence drun halt etmiş kaç tane dr a gittim hiç duymadım 12 saat yasayan yumurtayı
iğneden o kadar kısa süre içinde çatladığına emin misin canım
hem kaç yumoşun vardı bunların hepsi aynı anda çatlamıyordur sanırım
aşılamadan sonra ilişki olsun diyor drlar geç çatlayan yumuurtaları yakalayabilmemiz için

kardanadam seni sanki yanlış bilgilendirmişler gibime geldi burda herkez çatlatma iğnesinden 36 saat sonra oluyo aşılamayı sen böyle şeylere takılma olacagı varsa ne olursa olsun olur sen elinden geleni yapıyosun bu kadar çok kafana takma

bencede biraz bekle ona göre test yaptır ....ilk aşılamamda test yaptırdım ama şimdi yaptırmıycam dr hem umut vermiyor hem birdaha aşılama yapmakta kararlı tüp bebek yapalım diyoruz hayır diyo bir aşılama daha yapmamız lazım diyor biz tüp bebek istiyoruz hayırlısı allahtan çektiklerimize bak adamlar doğurup doğurup sokaklara biz bitane olması için çok uğraşıyoruz allah olmayan herkese nasip eder inşallah[/QU

bu ikinci aşılamaysa devlet tüp bebeği karşılıyo aslında doktor niye ısrarlı 3.ye sen doktor bizden umutludeğil diyorsun zaten

bizde anlamadık beni o hazırlayacakmış yumurtaları hazır hale getirip tüp bebek merkezine yollayacakmış zaten folbiol içiyorum baş dönmesi yapıyor hergün kan şekerim düşüyo .......ilişki yasağı varmı bize dr 19 ve 23 ne kadar ilşki dedi sonrasını demedi acaba bir sorun olurmu ilşki olursa

bencede biraz bekle ona göre test yaptır ....ilk aşılamamda test yaptırdım ama şimdi yaptırmıycam dr hem umut vermiyor hem birdaha aşılama yapmakta kararlı tüp bebek yapalım diyoruz hayır diyo bir aşılama daha yapmamız lazım diyor biz tüp bebek istiyoruz hayırlısı allahtan çektiklerimize bak adamlar doğurup doğurup sokaklara atıyor biz bitane olması için çok uğraşıyoruz allah olmayan herkese nasip eder inşallah

Benim eski dr.um demişti; millet 3-5 tane kürtaj olur, adetliyken denize girer, ilişkiye girer, bir kere bile doktora gitmez ama korunurken bile hamile kalır diye.Bir diğeri de senin dediğin gibi her sene kedi gibi doğurur doğurur sokağa atar! Kader kısmet herhalde.Allahım hayırlısını versin inşallah.
Benim dr.um da 1 aşılama yapalım sonra 2.ye gerek yok dedi benim yaşım sebebiyle.35 yaşındayım.1.tutmazsa direkt tüp bebek dedi.Ben de 2.aşılama da negatif olursa tüp bebek için rapor alabiliyor muyum bilmiyorum.Eğer rapor iyi bir indirim sağlıyorsa 2. aşılama da denemek isterim.Araştırdım ama özelde yapılan aşılamalar geçerli mi tam net öğrenemedim.Senin 2 aşılama olduysa rapor alabiliyor olman lazım?İnşallah bu aşılaman tutar canım bebeğine kavuşursun..

evet ya bende duymadım hiç 12 saat yaşayan yumurtayı en az 24 saat diye biliyorum ben bu doktorlar ne sinir ya onlar için sıradan olmuş artık hiç önem vermiyorlar insanın psikolojisini nasıl bozuyorlar aslında nekadar önemli o zaman da umutlu olmak pozitif düşünmek bence kulaklarını tıkıcaksın ALLAHA havale edicez o ol derse bütün tersliklere rağmen olur sadece ona dua edelim Allah dualarımızı kabul etsin ona güvenin o bizim için en hayırlısını bilir ve sonsuz merhamet sahibidir

lütfen üzülme olacağı varsa bir şekilde olur zaten kendini daha çok strese sokma inşallah istediğin sonucu alırsın olacaksa bir şekilde olur herşey nasip kısmet gözyaşlarını sil lütfen ağlama :1no2:

blue canım özelde yapılan aşılamaların sayılmama ihtimali demi var tüp bebek raporu için
hiç aklıma gelmedi bu umarım böyle birşey yoktur
bilgisi olan arkadaslar bilgiverirse sevinirim

bizde anlamadık beni o hazırlayacakmış yumurtaları hazır hale getirip tüp bebek merkezine yollayacakmış zaten folbiol içiyorum baş dönmesi yapıyor hergün kan şekerim düşüyo .......ilişki yasağı varmı bize dr 19 ve 23 ne kadar ilşki dedi sonrasını demedi acaba bir sorun olurmu ilşki olursa

senin doktorun kendi anlaşmalı olduğu yere göndericek yani seni o takibini yapıcak transferin merkezde olucak ama merkezide bir araştırın fiyat olarakda çok fark eden yerler var birde doktorum tüp bebek konusunda diploması varmı ilişki konusunda daha bişey demedi bize şuan reglyim zaten çatlatmadan sonra daha doğrusu aşılamadan sonra öneriyorlar galiba bir sorun olucanı zannetmiyorum sonuçda kaç tane yumurta oluştuysa hepsi aynı anda çatlamıyo demiiii

blue canım özelde yapılan aşılamaların sayılmama ihtimali demi var tüp bebek raporu için
hiç aklıma gelmedi bu umarım böyle birşey yoktur
bilgisi olan arkadaslar bilgiverirse sevinirim

ben öyle diye biliyorum çünkü aşılamada heyete giriyosun tüp bebeğide heyete sokuyorlar devlet karşılamsını istiyorsan ve 2 aşılama şart raporla yapılmış çünkü üniversiteler çok problem çıkarıyo rapor konusunda yada sperm sayısı sanırım 5 milyonun altında olursa devlet direk tüp bebek raporu veriyo

senin doktorun kendi anlaşmalı olduğu yere göndericek yani seni o takibini yapıcak transferin merkezde olucak ama merkezide bir araştırın fiyat olarakda çok fark eden yerler var birde doktorum tüp bebek konusunda diploması varmı ilişki konusunda daha bişey demedi bize şuan reglyim zaten çatlatmadan sonra daha doğrusu aşılamadan sonra öneriyorlar galiba bir sorun olucanı zannetmiyorum sonuçda kaç tane yumurta oluştuysa hepsi aynı anda çatlamıyo demiiii

ben dr araştırdım diğer aşılamamı özelde yaptırdım hiç memnun kalmadım burası küçük olduğu için araştırdım internetten ve bulduğum tek prf.dr buydu oda araştırma hastanesinde özel olarak gidiyorum dedim ustası varken neden çırağına gidim ...zaten özel hast. yaptırdığımdan menun kalmamıştım bu dr da özel giderim diye düşündüm ..ilgili bir doktor diğer aşılamamı o yapmadığı için tüp bebek yaptırmama izin vermiyo iki kez aşılama yapmamız lazım diyor iyi bir tüp bebek merkezi araştırın sizi oraya göndereceğim dedi ist düşünüyorum ablam orda ve bir kuzenim ebe diğeride hemşire ist bana yardımcı olurlar diye düşünüyorum .....

Benim teste 4 günüm kaldı bakalım.Dediğim gibi umudum yok çünkü kasık ağrılarım da bitti.Vücut ısım da sabit yükselme olmadı:(İnşallah tutar bebişler de annelerini daha fazla üzmez:)

aman boşver benimde vucüt ısım yükselmiyor.bizim bebişlerimiz olucak inş.bak bi arkadaşımızın ilk aşılamasında tutmuş.allah bizede nasip eder inşşş....mutlaka sonuç hakkında haber ver sabırsızlıkla bekliyorum.sıkma canını öptüm...

ARKADAŞLAR DAYANAMADIM 9.GÜNÜMDE TEST YAPTIRDIM.
VE 5,50Çok üzgünüm çoook
AŞILAMA GÜNÜNÜ SAYARSAM 9.GÜN BUGÜN.
POZİTİF OLSA DEĞER EN AZ 10 OLMALIYDI DİMİ?
AŞILAMA GÜNÜ YUMURTAM ÇATLAMAMIŞTI ERTESİ GÜN ÇATLADI.
YUMURTA ÇATLAMASINA GÖRE 8.GÜNÜM OLMUŞ OLUYORRR..
YORUM YAPIN LÜTFEN ÇOK ÜZGÜNÜM AĞLIYORUM SÜREKLİ..

canım3 haftalık 5 ila 50 oluyor değer belkide hamilesindir niye ağlıyorsun benim 0. 5 ti negatifti bence olabilir

Back
X