• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bades

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
1.475
0
66
Diğer
merhaba kızlar; 2010 ekim ve kasım ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlarımız burada toplanalım ve birbirimize destek olarak tecrübelerimizden yararlanalım. aşılama yolu ile hamiş olan arkadaşlar da bize moral vermek için katılır ve tecrübelerini paylaşarak bu yolda düzgün ilerlememizi sağlarlarsa çok mutlu olurum. lütfen aşılama tarihlerinizi özel den msjlarsanız listemizi oluşturabiliriz. bu topiğin umarım hamişleri bereketli oluropuyorumnanaktan. lütfen bilgi cimriliği yapmayalım. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebişlerimizi kucağımıza almayı ve hayırlarla büyütmemizi sağlar:Saruboceq:
hepimize topiğimiz hayırlı olsuuuun:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
topiğin hayırlı olsun canım... siz şimdi bilgileri paylaşın bende önümüzdeki aylarda faydalanabilirim:ecrin_bebek:

aşılama yaptıracak tek ben mi varım bu ekim de kıslarbilmiyorumkismile

Merhaaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Açtıüınız başlık bana uyduğu için buraya yazıyorum. İlk aşılamam bugün 7. iğnemi yaptım yarın konturolum var çatlatma iğnesi olcam. Rabbim cümlemizin gönlündekini versin inşallah.

Son düzenleme:
Merhaaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Açtıüınız başlık bana uyduğu için buraya yazıyorum. İlk aşılamam bugün 7. iğnemi yaptım yarın konturolum var çatlatma iğnesi olcam. Rabbim cümlemizin gönlündekini versin inşallah.

merhaba konden inşallah tutar aşılaman. aşılamanın yapıldığı tarihi yaz lütfen ki listeye ekleyelim. aminnnnnn kondencim aminnnnn. bereketli hamişi bol topik diliorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kıssslar bende aranıza katılmak istedim dün 2.aşılamamı yaptırdım 18 inde belli olcak...inşallah sonuç hepimizin pozitif çıkar allah emeklerimizi boşa çıkarmaasın...

gunaydın kızlar bende varım ALLAH ksımet ederse bende bu ay asılama yaptırcam, 6. gün 2 tane yumurtam 10 mm bakalım carsamba yıne kontrole gıdıcem bakalım neler cıkacak nezaaman asılama yapılcak.

günaydın kıssslar bende aranıza katılmak istedim dün 2.aşılamamı yaptırdım 18 inde belli olcak...inşallah sonuç hepimizin pozitif çıkar allah emeklerimizi boşa çıkarmaasın...
hoşgeldin YS inşallah canım. aminnnnnnn.:Saruboceq:
gunaydın kızlar bende varım ALLAH ksımet ederse bende bu ay asılama yaptırcam, 6. gün 2 tane yumurtam 10 mm bakalım carsamba yıne kontrole gıdıcem bakalım neler cıkacak nezaaman asılama yapılcak.
günaydın connet muhtemelen 12. yada 13.gün aşılama yaprlar sana. aşılamanın tarihini bildir lürfen bize de.inşallah gönlüne göre olur.
arkadaşlar aynı zamanda birbirimize aşılama tecrübelerimizi ve sorularımızı da paylaşalım. mesela benim aşılamam yapıldıktan sonra eve geldiğimde yatsam dahi enjeksion içimden az az akıo gibi gelio. sizlerde de oldu mu böle bişey? ayrıca sperm yıkanıp hazırlandıktan sonra bilgi verdiler mi ne kadar sperm ve ne kadar hareketli ver sayısı bildirildi mi?:uhm:

hoşgeldin YS inşallah canım. aminnnnnnn.:Saruboceq:

günaydın connet muhtemelen 12. yada 13.gün aşılama yaprlar sana. aşılamanın tarihini bildir lürfen bize de.inşallah gönlüne göre olur.
arkadaşlar aynı zamanda birbirimize aşılama tecrübelerimizi ve sorularımızı da paylaşalım. mesela benim aşılamam yapıldıktan sonra eve geldiğimde yatsam dahi enjeksion içimden az az akıo gibi gelio. sizlerde de oldu mu böle bişey? ayrıca sperm yıkanıp hazırlandıktan sonra bilgi verdiler mi ne kadar sperm ve ne kadar hareketli ver sayısı bildirildi mi?:uhm:

OK cnm asılama tarahım bellı olsun haber verırım, ama asılama gunu neler oluyo bılen varsa bıraz bahsetsın ya cok merak edıyorum neler yapılıyo kac saat hastanede kalnıyo sonra neelr oluyo bahsedın bıraz ya ltfn ...

merhaba konden inşallah tutar aşılaman. aşılamanın yapıldığı tarihi yaz lütfen ki listeye ekleyelim. aminnnnnn kondencim aminnnnn. bereketli hamişi bol topik diliorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tabiki yazarım. bugün doktora gittim. Çarsamba günü yapılcak asılamam. sağda 17.5 yumurtam oluşmuş ii dedi doktor. Allah emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah.

İnşallah olur arkadasım seninkide Sağlıkla hamile kalırız hepimiz.

OK cnm asılama tarahım bellı olsun haber verırım, ama asılama gunu neler oluyo bılen varsa bıraz bahsetsın ya cok merak edıyorum neler yapılıyo kac saat hastanede kalnıyo sonra neelr oluyo bahsedın bıraz ya ltfn ...
connetcim ultrasonda önce yumurtanın çatlayıp çatlamamasına bakıolar çatlamışsa eşinin spermini labaratuarda 2 saatlik bi işlem sonrası hazırlayıp druna getiriolar. sen jinekoloji masasına yatıosun be doktor çok ince bir materyalle spermleri yumurtlamanın olduğu tüpün yakınına rahim boşluğuna enjekte edio. hafif o an sancın olabilir ama çok az. hiiiç ama hiçççç korkulacak bişey değil çok kolay işlem 5 dakikada bitio ama seni yarımsaat veya daha fazla yatırıp evine gönderiolar. eve gidince yat o gün derim. ağır iş ağır kaldırmak yasak. ve ayrıca karnını zorluycak işler yapma sakın. en önemli tavsiyeme gelince sakın stres yapma gün sayma test için rahat ol temiz havaya çık ve yavaş yürüyüşler yap canım.
tabiki yazarım. bugün doktora gittim. Çarsamba günü yapılcak asılamam. sağda 17.5 yumurtam oluşmuş ii dedi doktor. Allah emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah.

çok güzel çarşamba günü çatlamasını bekliolar heralde. ultrasonda kontrol ettir çatlamışmı önce. bi sabah git çatlamamışsa akşam. yumurta 24 saat canlı kalıo çatladıktan sonra konden. benim ilkinde sıkı tutmadılar nerdeyse 24 saat sonra aşıladılar. gerçi kısmet bu işler ama tedbir bizden takdir allahtan. yüce rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
bende yeni üyeyim sizleri görünce çok sevindim
benide listeye ekleyin lütfen dün iğnelerim bitti
bugüm drum salı gece çatlatma iğnesini yap perşembe gel aşılamanı yapalım dedi
vede ekledi deva allahtan dedi
ilk aşılamam fazla umutlu değilim
yinede rabbim hepimizin emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın işallah

merhaba arkadaşlar
bende yeni üyeyim sizleri görünce çok sevindim
benide listeye ekleyin lütfen dün iğnelerim bitti
bugüm drum salı gece çatlatma iğnesini yap perşembe gel aşılamanı yapalım dedi
vede ekledi deva allahtan dedi
ilk aşılamam fazla umutlu değilim
yinede rabbim hepimizin emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın işallah

Hoşgeldin semi. listeyi birhafta sonra yayınlıycam. rabbim inşallah yanlarını hamişle doldurmayı nasip etsin:Saruboceq: çok doğru söylemiş dr. bu mucizeyi yaratan allah. inşallah sağlıkla,sıhatle,afiyetle,hayırla, kolaylıkla hamiş oluruz hepimiz:Saruboceq:

connetcim ultrasonda önce yumurtanın çatlayıp çatlamamasına bakıolar çatlamışsa eşinin spermini labaratuarda 2 saatlik bi işlem sonrası hazırlayıp druna getiriolar. sen jinekoloji masasına yatıosun be doktor çok ince bir materyalle spermleri yumurtlamanın olduğu tüpün yakınına rahim boşluğuna enjekte edio. hafif o an sancın olabilir ama çok az. hiiiç ama hiçççç korkulacak bişey değil çok kolay işlem 5 dakikada bitio ama seni yarımsaat veya daha fazla yatırıp evine gönderiolar. eve gidince yat o gün derim. ağır iş ağır kaldırmak yasak. ve ayrıca karnını zorluycak işler yapma sakın. en önemli tavsiyeme gelince sakın stres yapma gün sayma test için rahat ol temiz havaya çık ve yavaş yürüyüşler yap canım.

canım ya nekadar guzel üşenmeden anlatmıssın,yaptıgım tek sters canımın yanıp yanmayacagı, gun sayma konusuna gelınce cok rahatım. İçim tam bır boslukta ıstesemde dusunemıyorum sanki kısmetımızde varsa olucak bıze verılen gorevlerı yerıne getırelım gerısı allahtan. ALLAHIM kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah, aratmasın kımseyı.

kızlar ne kadar güzel 1 er gün arayla aşılama olucaz sanırım
beraber gün sayıcaz
hakkımızda hayırlısı olsun
sırayla güzel haberleri vericez burda kızlarr

çok güzel çarşamba günü çatlamasını bekliolar heralde. ultrasonda kontrol ettir çatlamışmı önce. bi sabah git çatlamamışsa akşam. yumurta 24 saat canlı kalıo çatladıktan sonra konden. benim ilkinde sıkı tutmadılar nerdeyse 24 saat sonra aşıladılar. gerçi kısmet bu işler ama tedbir bizden takdir allahtan. yüce rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeopuyorumnanaktan[/QUOTE]

canım çarşamba sabah gidicem bakacaklar bakalım inşallah çatlamıştır. senin problem neydi inşallah bu ay hamiş kalırız.

kızlar ne kadar güzel 1 er gün arayla aşılama olucaz sanırım
beraber gün sayıcaz
hakkımızda hayırlısı olsun
sırayla güzel haberleri vericez burda kızlarr

çok sevindim canım inşallah müjdeleri beraber verirriz. senin yumurta durumun nasıl

çok sevindim canım inşallah müjdeleri beraber verirriz. senin yumurta durumun nasıl

benim yumurta problemim yoktu zaten iğneleride olunca:teselli:
sağda 3 solda 4 yumurtam varmış küçükler hariç
dr um neredeyse iptal edecekti aşılamamı çok yumurta var diye
yüreğim ağzıma gelmişti ama etmedi şükür çoğul gebelik olabilir dedi
bizde hiç tereddüt etmeden olsun dedikolumunekankayizsmile
senin yumurta durumun nasıl konden

Back
X