• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar
ben artık geceleri uyuyamıyorum daha aşılamam bile olmadan
karnım acyor yumoşlar büyüdü ondan mı acababilmiyorumkismile ayrıca belimde ağrı
bacaklarımdada adet agrısı gibi ağrı var
şimdiden böyleyse aşılama olunca nasıl olacak diye karaları bağladım ben
okuduğuma göre aşılamadan sonra ağrılar artıyormuş
ama ne yapalım bebiş için değer diyorum biryandanda
kızlar birde nasip olurda hamile kalırsam döllenmeyen yumurtalar kistemi dönüşecek
ben 9 ay kistciklerimlemi yaşıyacam
bende zaten bir tane kist var daha fazlasını istemiyorummm:olmaz:
kondencim ne durumdasın yaptın mı ç.iğneni
varmı ağrın falan

kızlar
ben artık geceleri uyuyamıyorum daha aşılamam bile olmadan
karnım acyor yumoşlar büyüdü ondan mı acababilmiyorumkismile ayrıca belimde ağrı
bacaklarımdada adet agrısı gibi ağrı var
şimdiden böyleyse aşılama olunca nasıl olacak diye karaları bağladım ben
okuduğuma göre aşılamadan sonra ağrılar artıyormuş
ama ne yapalım bebiş için değer diyorum biryandanda
kızlar birde nasip olurda hamile kalırsam döllenmeyen yumurtalar kistemi dönüşecek
ben 9 ay kistciklerimlemi yaşıyacam
bende zaten bir tane kist var daha fazlasını istemiyorummm:olmaz:
kondencim ne durumdasın yaptın mı ç.iğneni
varmı ağrın falan

canım başlarda olmamıştı ama son 2 gündür bacaklarımda ağrı var hele bu gece catlatma iğnesinden sonra 4 de kadar uyuyamadım bacaklarım cok ağrıdı benim sğ kasığımda ağrı vardı. Oda yumurtam sağda oluşmuş ondanmış yaneee. Hayırlısı bakalım canım yaaa herşeye katlanıyoruz ben eşim dışında kimse ilede paylaşmadım iyiki burası var yoksa catlardım herhalde.

slm benimde bügün dok konturöle gideceğim benim de aşılamam olacak benide aranıza alın
hoşgeldin niscım. inşallah aşılaman tutar ve mutluğunu paylaşırız.
canım başlarda olmamıştı ama son 2 gündür bacaklarımda ağrı var hele bu gece catlatma iğnesinden sonra 4 de kadar uyuyamadım bacaklarım cok ağrıdı benim sğ kasığımda ağrı vardı. Oda yumurtam sağda oluşmuş ondanmış yaneee. Hayırlısı bakalım canım yaaa herşeye katlanıyoruz ben eşim dışında kimse ilede paylaşmadım iyiki burası var yoksa catlardım herhalde.
bu sitenin öyle bi güzel yanı varkaydirigubbakcemile3
benim çatlama gerçekleşince sancım oluyor. güzel hbr bence çatlama gerçekleşior:))

semicim haftaya kesinleştircem listeyi çünkü tarihleri de derliycem:kahve:

hadi hayırlısı canım
çok rahat ol aşılama yapılırken
zaten kolay bir işlemmiş
rabbim yardımcın olsun bol şans:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar.. ben de bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım.. çok heyecanlıyım. 16 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama olmuyor.tüplerim açık. çikolata kistim var bir de rahim tersliği var.doktorum bana iğne falan vermedi sadece serophene kullanıyorum.. ayın 13ünde yumurtaya bakacak. ona göre aşılama tarihini söyleyecek. aşılama olsun buraya tekrar yazarım.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

kızlarrr sabah erkenden aşılamaya gidiyorumm dua edin ne olur

hadi bakalım hayırlısı.. aşılama sonrası buraya tekrar yazarsan sevinirim.. doktorunun belki önerileri falan olur.. inşallah aşılaman tutar canım.. ben de bu ay ilk aşılamamı olacağım.. senin ilk aşılaman mı?

amin tume
rabbim yardımcı olsun
hepimizin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın

badesim topiğin hayırlı ve bereketli olsun canım.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.. ben de bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım.. çok heyecanlıyım. 16 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama olmuyor.tüplerim açık. çikolata kistim var bir de rahim tersliği var.doktorum bana iğne falan vermedi sadece serophene kullanıyorum.. ayın 13ünde yumurtaya bakacak. ona göre aşılama tarihini söyleyecek. aşılama olsun buraya tekrar yazarım.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba tume hoşgeldin. şimdiden aşılaman hayırlı uğurlu olsun canım.a.s. rahim tersliği bende de var genetik. ama annem 3 tane doğurdu:). normal hamile kalmış hep. bana doktorum hamile kalmada hiç bir fark olmadığını söledi. ama internette farklı yorumlar da okumuo diilim daha zor hamile kalınıo die. aşılamada şans 100 de 5 ve 30 arası değişiomuş yaşa göre. sadece 13. gün bakmıyacak heralde dimi yumoşlarına? 9? 11?aşılama tarihini ve sonucu bildirirsen sevinirim.

merhaba tume hoşgeldin. şimdiden aşılaman hayırlı uğurlu olsun canım.a.s. rahim tersliği bende de var genetik. ama annem 3 tane doğurdu:). normal hamile kalmış hep. bana doktorum hamile kalmada hiç bir fark olmadığını söledi. ama internette farklı yorumlar da okumuo diilim daha zor hamile kalınıo die. aşılamada şans 100 de 5 ve 30 arası değişiomuş yaşa göre. sadece 13. gün bakmıyacak heralde dimi yumoşlarına? 9? 11?aşılama tarihini ve sonucu bildirirsen sevinirim.

hoşbulduk bades.. güzel dileklerin için sağol canım.. aşılama şansımın ne olduğunu inan bilmiyorum.. daha önce yumurta takibiyle doğal yolla gebe kalamadım.. prolaktin yüksekliğim vardı onu ilaçla düşürdük diğer tüm hormonlarım normal..
bu arada yumurtama 13. gün değil ayın 13ünde bakacak.. benim yaşadığım yer küçük bir şehir. ca 125 yüksek çıkınca beni tıp fakültesi olan bir ile sevkettiler.. yani yumurta takibi için şehirlerarası yolculuk yapıyoruz her seferinde. bebişim gelecekse herşeye değer diyorum..
aşılamanın tam tarihi belli olsun burdan yazarım tekrar... Allah hepimizin yardımcısı olsun

kondencim umarım iyisindir herşey yolundadır seni merak ediyorum

hoşbulduk bades.. güzel dileklerin için sağol canım.. aşılama şansımın ne olduğunu inan bilmiyorum.. daha önce yumurta takibiyle doğal yolla gebe kalamadım.. prolaktin yüksekliğim vardı onu ilaçla düşürdük diğer tüm hormonlarım normal..
bu arada yumurtama 13. gün değil ayın 13ünde bakacak.. benim yaşadığım yer küçük bir şehir. ca 125 yüksek çıkınca beni tıp fakültesi olan bir ile sevkettiler.. yani yumurta takibi için şehirlerarası yolculuk yapıyoruz her seferinde. bebişim gelecekse herşeye değer diyorum..
aşılamanın tam tarihi belli olsun burdan yazarım tekrar... Allah hepimizin yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun tumecim. zorluklara değer. inşallah kolaylıklarla ilkinde olur. seni bekletmez bebişin.
arkadaşlar artık listeyi oluşturma vaktinin geldiğini düşünüorum. sizlerden özelime msj atmanızı rica edicem.
rahatsızlığınız?
kaçıncı aşılamanız?
aşılmanın yapıldığı tarih?
vee sonucu :CüvCüv: yazıcaz inşallah

Back
X