• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hayırlı olsun canım
bende dün ilk aşılamamı yaptırdım
yanibebişlerimizi 1gün arayla doğurucaz kondenle sonrada senkaydirigubbakcemile3

kırklarımız karşacak inşallah, belki dünür oluruz semi dimi canımkaydirigubbakcemile3

hayırlım uğurlu olsun hpericim. inşallah sonuç pozitif olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizede sonucu hbr verirsen çok seviniriz

hepimizin pozitif olur inşallah ,tabiki haber veririm..aşılama sonrasıda yaşadıklarımı paylaşırım..

Canım hayırlı olur hakkımızda inşallah bende 6 ekimde yaptırdım

bende hep hayırlısı için dua ediyorum,Rabbim hepimize,isteyen herkese nasip eder inşallah anne olmayı..

hayırlı olsun canım
bende dün ilk aşılamamı yaptırdım
yanibebişlerimizi 1gün arayla doğurucaz kondenle sonrada senkaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım inşallah,evet eğer tutarsa peşpeşe doğuracağız :Saruboceq: :Saruboceq:

kasım ayında ilk aşılamam olucak ...umut tüp bebek merkezinde aşılama 750 tl miş.. ilk muane 150 tl... süleyman v eya ulu bey bakalım hayırlısı...
pahalıymış. canım bu umutun reklamı çok dönüo. sonucu öok mrk ettim bizi bilgilendir lütfen ki tecrübe olsun bize de hayırlı uğurlu olsun canım göbişin dolsun inşallah:Saruboceq:
ya kızlar içimde olcak olmıycak hiç bir his yok sanki aşılama yaptıran ben değilim yaaa:(( sadece sağ kasığımda biraz ağrısı var ne olur dua edlim bir birimize:Saruboceq:

al benden de o kadar:sinifsinif: bence de dua edelim. dua okumaya başlayalım ne dersiniz. birlik olunca gaz gelio. ben de de hiç bir belirti yok:sinifsinif:

neden olmasın kondencim
güzel kızım oğlunu begenirse veririm gider
:teytey:
ya adana da çok uzak özlerim ben kızımı bi dahamı düşünsem:uhm:

pahalıymış. canım bu umutun reklamı çok dönüo. sonucu öok mrk ettim bizi bilgilendir lütfen ki tecrübe olsun bize de hayırlı uğurlu olsun canım göbişin dolsun inşallah:Saruboceq:

al benden de o kadar:sinifsinif: bence de dua edelim. dua okumaya başlayalım ne dersiniz. birlik olunca gaz gelio. ben de de hiç bir belirti yok:sinifsinif:

bencede kızlar birlikte dua okuyalımmm

kızlar morelım cok bozuk hemde cok aglaamak ıstıyorum ama tıkanıp kaldım cok kotuyum, bugun aşılama olucaktım ama yumurtam çatlamamıs dun çatlama iğnesi oldum bugun dr 20 mm olmus ama çatlamamıs dedı pazartesı gel bakalım dedı zaten pazartesıde çatlamamıssa onumuzdekı aya kalır dedı nıye bole oldu pazartesı gunune kadar ne yapsamda çatlasa, normalde kendısı çatlayan yumurta buay ıgneye ragmen hala çatlamadı yardım lutfen.............

Canım benim sıkma canını vardır bundada bir hayır. usg ile mi baktı catlayıp catlamadığına nasıl anladı benimki hiç bakmadı

Canım benim sıkma canını vardır bundada bir hayır. usg ile mi baktı catlayıp catlamadığına nasıl anladı benimki hiç bakmadı

vajınal baktı catlamamıs dedı hemde ultrasonla baktı bende gordum kocaman yuvarlak bıseydı pazartseı kesınlıkle catlaması lazım eger catlamazsa zaten ıse yaramaz yumurta demektır dıyo nacaba ne yesemde çatlasa....

vajınal baktı catlamamıs dedı hemde ultrasonla baktı bende gordum kocaman yuvarlak bıseydı pazartseı kesınlıkle catlaması lazım eger catlamazsa zaten ıse yaramaz yumurta demektır dıyo nacaba ne yesemde çatlasa....

canım gebelik başlığı altında bhcg tutarsızlığı diye bi konu var orada dr soruları yanıtlıyor suan online bi yaz istersen

kızlar morelım cok bozuk hemde cok aglaamak ıstıyorum ama tıkanıp kaldım cok kotuyum, bugun aşılama olucaktım ama yumurtam çatlamamıs dun çatlama iğnesi oldum bugun dr 20 mm olmus ama çatlamamıs dedı pazartesı gel bakalım dedı zaten pazartesıde çatlamamıssa onumuzdekı aya kalır dedı nıye bole oldu pazartesı gunune kadar ne yapsamda çatlasa, normalde kendısı çatlayan yumurta buay ıgneye ragmen hala çatlamadı yardım lutfen.............

bende bugün aşılamamı oldum,başlamadan önce doktora ultrasonda bakıcakmısınız çatlamışmı yumurtalar dedim,hayır bakmıyoruz biz dedi,şu an çatlamamış olabilir belki 3 saat sonra çatlayacak bilemeyiz o yüzden biz çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılamayı yaparız dedi..
Üzülme lütfen moralini yüksek tutman lazım,kendini üzerek hormonlarını etkileme,biliyorsunki stres herşeyin nedeni.
Kendinle konuş rahatlat,pazartesi çatlamış olacak aşılamamı olacağım de,buna inan lütfen..

babydiscorf2.gif
[/URL][/IMG]

connetcim moralini hiç bozma. yumurta 19 ve 20 mm de çatlıo. geç çatlama yaşayan bi bayan olabilirsin ki çatlamıosa zaten aşılama onun içinde aynı zamanda aşılma iğnesiyle çatlamamasının ihtimali yoooook connet boşuna üzülüosun. üzülüp yumurtalarına stres hormonu yükleme lütfen. adetten sonra kaçıncı gündü bu muaynen??. bak adetin3. günü ve adetten sonra 9. günü 11 ve 12 devam edio böle yumurta takibini yapmaları. geç mi kontrol etti doktorun acaba?? bazısı ihmalkar davranıo arkadaşımın doktorundan biliorum. pazartesi çok geç diilmi arkadaşım dün vurduysa iğneyi. nerde muayne oluosun? memnun kalmazsan doktor hastane değiştir derim. sakın yılma ama lütfen. mesela benim 12.gün akşamı çatladı.16.günü çatlayanlar bile var. ama bu bünye.çokkk kafana taktıysan başka bir doktora ultrasonla yumurtanı tekrar kontrol ettir derim. benim ilkinde tutmadı çok geç yaptı gibi geldi aşılamamı. eğer çatlama problemin varsa sıkı takip edip çatlama iğnesini ona göre vurması gerekio.sana bide tavsiyem yumurtaların sağlıklı olması ve çatlaması için incir yemen. ibrahim saraçoğlunun kürü var bu konuda bak istersen bi. benim bi topic arkadaşım uyguladı ve hamile:)))). yumurta problemi olanlar kullanıor. araştır bi istersen.

connetcm üzülme vardır bunda da bir hayır. herşey allahtan biliyorsun
benim drum çatlamış mı diye bakmadı bile belki benimkilerde çatlamamıştı
bakmadan yapıp seni bizi boşuna umutlandırmaktansa senin drun en iyisini yapmış
zaten 20 mm olduğunda çatlıyor bildiğim kadarıyla
birkaç saat daha geç baksaydı drun belkide çatlamış olacaktı yumoşların
hayırlısıyla pazartesi yaptırırsın aşılamanı canım

bende bugün aşılamamı oldum,başlamadan önce doktora ultrasonda bakıcakmısınız çatlamışmı yumurtalar dedim,hayır bakmıyoruz biz dedi,şu an çatlamamış olabilir belki 3 saat sonra çatlayacak bilemeyiz o yüzden biz çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılamayı yaparız dedi..
Üzülme lütfen moralini yüksek tutman lazım,kendini üzerek hormonlarını etkileme,biliyorsunki stres herşeyin nedeni.
Kendinle konuş rahatlat,pazartesi çatlamış olacak aşılamamı olacağım de,buna inan lütfen..

nsl yaniii???? canım e hadi çatlamazsa??? nerde oldun aşılamanı devlet hastanesimiydi?
seni tedirgin etmek istemem ama uyarmak istedim.yani bana çok garip geldi. çatlamayı kesinlikle kontrol etmesi gerekir aşılama için. aşılamanın bi nedeni de çatlamanı takip içindir. yoksa sen de evde kontrol etmeden yaparsın. herşeyi rabbim bilir. inşallahh bu ay göbişinden el sallar. rabbim dilerse olur benimkisi boşa konuşmak belki ama önlemini almak lazım.senin ilk miydi bu aşılaman hpericim?

:uhm:
connetcm üzülme vardır bunda da bir hayır. herşey allahtan biliyorsun
benim drum çatlamış mı diye bakmadı bile belki benimkilerde çatlamamıştı
bakmadan yapıp seni bizi boşuna umutlandırmaktansa senin drun en iyisini yapmış
zaten 20 mm olduğunda çatlıyor bildiğim kadarıyla
birkaç saat daha geç baksaydı drun belkide çatlamış olacaktı yumoşların
hayırlısıyla pazartesi yaptırırsın aşılamanı canım

senin demi bakılmadı çatlamana semi*

evet bakılmadı
ultrasonda bakmayacakmısınız dedim
hayır dedi hemşire
valla çok haklısın neden bakılmadı bizim yumurtalara
kurt düştü içime şimdi
gerçekten çok mantıksız yaptıkları
stresten o an ısrar etmek hiç aklıma gelmedi keşke etseydim
üstelik o an benim çok ağrım vardı
yumurtaların çatlıyorda ondan dedi dr um
uzaktan bakınca anlıyor galiba benim dr

evet bakılmadı
ultrasonda bakmayacakmısınız dedim
hayır dedi hemşire
valla çok haklısın neden bakılmadı bizim yumurtalara
kurt düştü içime şimdi
gerçekten çok mantıksız yaptıkları
stresten o an ısrar etmek hiç aklıma gelmedi keşke etseydim
üstelik o an benim çok ağrım vardı
yumurtaların çatlıyorda ondan dedi dr um
uzaktan bakınca anlıyor galiba benim dr

catlayıp çatlamadığına bakmıyolar, hatta sonra ilişki öneriyorlar yaa onun nedeni o daha sonra catlarsa diye kızlar ama gerçekden bi açıklaması olmalı yoksa okadar emek bakmamalrı çok saçma:olmaz:

Back
X