hayırlı olsun canım
bende dün ilk aşılamamı yaptırdım
yanibebişlerimizi 1gün arayla doğurucaz kondenle sonrada senkaydirigubbakcemile3
kırklarımız karşacak inşallah, belki dünür oluruz semi dimi canımkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım
yanibebişlerimizi 1gün arayla doğurucaz kondenle sonrada senkaydirigubbakcemile3
hayırlım uğurlu olsun hpericim. inşallah sonuç pozitif olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizede sonucu hbr verirsen çok seviniriz
Canım hayırlı olur hakkımızda inşallah bende 6 ekimde yaptırdım
hayırlı olsun canım
pahalıymış. canım bu umutun reklamı çok dönüo. sonucu öok mrk ettim bizi bilgilendir lütfen ki tecrübe olsun bize de hayırlı uğurlu olsun canım göbişin dolsun inşallah:Saruboceq:kasım ayında ilk aşılamam olucak ...umut tüp bebek merkezinde aşılama 750 tl miş.. ilk muane 150 tl... süleyman v eya ulu bey bakalım hayırlısı...
ya kızlar içimde olcak olmıycak hiç bir his yok sanki aşılama yaptıran ben değilim yaaa( sadece sağ kasığımda biraz ağrısı var ne olur dua edlim bir birimize:Saruboceq:
pahalıymış. canım bu umutun reklamı çok dönüo. sonucu öok mrk ettim bizi bilgilendir lütfen ki tecrübe olsun bize de hayırlı uğurlu olsun canım göbişin dolsun inşallah:Saruboceq:
al benden de o kadar:sinifsinif: bence de dua edelim. dua okumaya başlayalım ne dersiniz. birlik olunca gaz gelio. ben de de hiç bir belirti yok:sinifsinif:
Canım benim sıkma canını vardır bundada bir hayır. usg ile mi baktı catlayıp catlamadığına nasıl anladı benimki hiç bakmadı
vajınal baktı catlamamıs dedı hemde ultrasonla baktı bende gordum kocaman yuvarlak bıseydı pazartseı kesınlıkle catlaması lazım eger catlamazsa zaten ıse yaramaz yumurta demektır dıyo nacaba ne yesemde çatlasa....
kızlar morelım cok bozuk hemde cok aglaamak ıstıyorum ama tıkanıp kaldım cok kotuyum, bugun aşılama olucaktım ama yumurtam çatlamamıs dun çatlama iğnesi oldum bugun dr 20 mm olmus ama çatlamamıs dedı pazartesı gel bakalım dedı zaten pazartesıde çatlamamıssa onumuzdekı aya kalır dedı nıye bole oldu pazartesı gunune kadar ne yapsamda çatlasa, normalde kendısı çatlayan yumurta buay ıgneye ragmen hala çatlamadı yardım lutfen.............
kızlar morelım cok bozuk hemde cok aglaamak ıstıyorum ama tıkanıp kaldım cok kotuyum, bugun aşılama olucaktım ama yumurtam çatlamamıs dun çatlama iğnesi oldum bugun dr 20 mm olmus ama çatlamamıs dedı pazartesı gel bakalım dedı zaten pazartesıde çatlamamıssa onumuzdekı aya kalır dedı nıye bole oldu pazartesı gunune kadar ne yapsamda çatlasa, normalde kendısı çatlayan yumurta buay ıgneye ragmen hala çatlamadı yardım lutfen.............
bencede kızlar birlikte dua okuyalımmm
ben bugün 313 ayetel kürsüye başlıycam kıslar:Saruboceq:
bende bugün aşılamamı oldum,başlamadan önce doktora ultrasonda bakıcakmısınız çatlamışmı yumurtalar dedim,hayır bakmıyoruz biz dedi,şu an çatlamamış olabilir belki 3 saat sonra çatlayacak bilemeyiz o yüzden biz çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılamayı yaparız dedi..
Üzülme lütfen moralini yüksek tutman lazım,kendini üzerek hormonlarını etkileme,biliyorsunki stres herşeyin nedeni.
Kendinle konuş rahatlat,pazartesi çatlamış olacak aşılamamı olacağım de,buna inan lütfen..
connetcm üzülme vardır bunda da bir hayır. herşey allahtan biliyorsun
benim drum çatlamış mı diye bakmadı bile belki benimkilerde çatlamamıştı
bakmadan yapıp seni bizi boşuna umutlandırmaktansa senin drun en iyisini yapmış
zaten 20 mm olduğunda çatlıyor bildiğim kadarıyla
birkaç saat daha geç baksaydı drun belkide çatlamış olacaktı yumoşların
hayırlısıyla pazartesi yaptırırsın aşılamanı canım
evet bakılmadı
ultrasonda bakmayacakmısınız dedim
hayır dedi hemşire
valla çok haklısın neden bakılmadı bizim yumurtalara
kurt düştü içime şimdi
gerçekten çok mantıksız yaptıkları