evet bakılmadı
ultrasonda bakmayacakmısınız dedim
hayır dedi hemşire
valla çok haklısın neden bakılmadı bizim yumurtalara
kurt düştü içime şimdi
gerçekten çok mantıksız yaptıkları
stresten o an ısrar etmek hiç aklıma gelmedi keşke etseydim
üstelik o an benim çok ağrım vardı
yumurtaların çatlıyorda ondan dedi dr um
uzaktan bakınca anlıyor galiba benim dr
ya arkadaşlar gerçekten ne olur beni yanlış anlamayın bilmişlik yapıo gibi anlaşılmak istemiorum. amacım size bilmişlik yapmak yada ümitsizlendirmek diil. allah bilir herşeyi. bu mucizeyi yaratan o. ama naçizane sadece bilgimi paylaşmak istiorum ki varsa hatamız dönelim. ultrasonla yumurta takibini hemşire diil ultrason uzman doktoru tarafından yapılıor. sonra dosya hazırlayıp doktorunuzu sunuor. yani 2 doktorla yapılır aşılama için takip. kendi takip eden de var gerçi. ama ultrason hemşiresi die bişey yok. ve yumurta çatladıktan sonra sadce 24 saat yaşıor. oyüzden çatlama çok ii takip edilior aşılamada. içine kurt düşmesin ben nsl geliştiğini bilemem sizlerin aşılamasının. ii bi sonuç çıkabilir:CüvCüv:. ama olumsuz olursa üzülmeyin demekki işlem hatalı sizden kaynaklı diil. benim ilki tutmadı yıkıldım resmen çok hazırlamıştım kendimi. rabbim isteyen cümle kuluna hayırlarla sağlıkla nasip etsin kolaylıklarla.2.yi deniorum ki biliosunuz ilk ben açıklıycam heralde bu topicte. ve hiç belirtim yok.:sinifsinif: ii bir işlem oldumu bilmiorum ama paramı bayıldığım için attıkları her adımın hesabını soruorum arkadaşlar. spermi hazırlayan labaratuarın kalitesinden tutun yumurtamı ii takip etmelerine kadar. çatlamayı çok ii takip etmeliler. mesela 13. gün saat 2 de baksa ve o an çatlamamışsa akşamına tekrar kontrol etmeliler.eğer çatlamanız saat 3 de olup siz ertesi gün 4 de gidip çatlamış yapalım derlerse şans azalıor. internette yumurta hakkında bilgi edinebilirsiniz. ve naçizane tavsiyem lütfen doktorlarınızı sıkıştırın.
inşallahhhhhhhh cümlemizin aşılaması tutar ve kucağımıza alırız yavrularımızı. moralimizi bozmayalım ve tedbirimizi alalım arkadaşlar. yıllardır çocuk beklioruz bi kaç ay kayıp önemli diil önemli olan sonuç. çatlatma iğnesi olan arkadaşıma doktoru belli bir saat vermişti süresi var yani bu iğnenin.saat hesabı yapmışlardı eşiyle sürekli. ama ben olmadığım için bilmiorum.:sm_confused: araştırabilirsiniz internette çoğu bilgye ulaşılabilio