arkadaslar benıde lısteye eklemısınız asılama tarıhım 11EKIM klomen +çatlama ıgnesı ve sebesızım kızlar, eger sıkıcı olmucaksa aşılama gunum nasıl gectı neler yapıldı sırasıyla anlatıcam cunku bende cok buyuk merak ıcındeydım yaptırmadan once belkı benım gıbı olanlar vardır:) pazartseı gunu gıttık yumurtama baktılar evet catlamıs ve ıslemlere baslayabılırız dedıler, ve esımden ornek alıp yıkama ıslemlerı yapıldı bu ıslem ortalama 2-3 saat surdu cunku spermın sıvıslasması beklendı, 2-3 saatın sonunda yıkandıgı hazır dıye bılgı geldı ve benı hastanenın dogumhane bolumunde hazırladılar ve normal muayene koltuguna yanı catala aldılar ve rahıme bıl alet takıldı ve onu ıyıce acıp rahımı acık hale getırdıler sonrada bıldıgımız kamıstan bıraz daha ınce bıseyle spermlerı rahıme bıraktılar, sonra baş aşagı olucak sekılde beı yarım saat yatırdılar kalktıktan sonra herhangı bır akıntım falan olmadı ama bugun lekelenmem var kahverengı anlamadım neden oldugunu, dr ılıskı ıcın bısey demedı ama onemlı olan uyarılması yanı ıslak kalması ( kusura bakmayın acık bır dılle belırttım) gerekıyomus cunku spermler ıslak ortamı severlermıs bunun harıcınde agır kaldırmayacak kendını zorlamayacaksın dedı, en son olarakta kendını sakın kaptırma cunku bu asılama cok zor bı ıhtımal dedı ancak 5 kere falan yaptırcankı olsun dedı ve acıkca bunu bana soledı ıyıde yaptı :)))))) suan cok rahatımmmm