slm bades öncelikle desteğin için çok teşekkür eder dualarının kabulunü dilerim canım özel bi şirkette çalışıyordum tedavi için sık sık izin almam gerekiyordu şirketin işleri kötü gidince işine ilk son verilenlerden oldum eşim çalışıyor yani ssk var fakat benim hormon testlerim yüksek çıktığı için devlet karşılamıyor yani bir sorun çok arkadaşım 2. kez kredi çekmek zorunda kaldık tabiki yinede ümitliyim güzel allahım yardımcımız olsun diyorum .
sunasaucım nasıl yani hormon testinin yüksek çıkması
tüp bebek tedavisini devletin karşılamaması mı demek? ne kadar saçma ya. ssk doğum hastaneleri bildiğim kadarıyla da aşılamayı ücretsiz yapıo. sadece ilaçların yüzdesini ödüosun. bulunduğun yerde üni hastanesi varsa aşılama için sevk alabilirsin.tüp bebek çok masraflıymış. rabbim inşallah gerek bırakmaz artık canım inşallah aşılaman sonuç verir.:Saruboceq:
karşılaşamadık bür türlü her beraber topikte
opuyorumnanaktan inşallah karşılaşıcaz
iyiyim canım
yarın dr kontrolu var o yüzden biraz stresliyim ama
idare ediyorum sen nasılsın
stres yapma lütfen semi. neden kist yazdın? senin kist problemin yoktu bildiğim kadarıyla. inşaaaaaaaallah güzel haberlerle dönersin canım. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: lütfen ama lütfen olumsuz düşünme
2. aşılama olupta pozitif gören varmı burda

((
öncelikle hoşgeldin orkide.:)var birçok insan ama henüz topiğimiz yeni orkidecim. bekleyip görücez. güzel hbrler gelecek sıra sıra inşallahopuyorumnanaktan
slm arkadaşım zamanın nası geçiyor herhangibir belirtin oluyormu lütfen bilgilendirirmisin merak ediyorum............
ben özeline msj attım ysnin sunasay. msjlarını kontrol ettim. enson buraya yazmasından beri girmemiş siteye:1no2:. inşallah güzel hbrlerle döner:Saruboceq:
topiğimize yeni gelen arkadaşlar sizlerin de hayırlı olsun. opuyorumnanaktan hepinizden güzel hbrler almak dileğiylee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: