canım ben de lazer epilasyon yaptırdım. nerdeyse hiç kalmadı ama ben bebek düşünmeye başladığımdan beri yaptırmadım. bebekten sonra, kalan belki de son seansımı yaptıracağım. benim epilasyon yaptırdığım yerde çalışan bayanların 3 tanesi değişik zamanlarda bebek düşündükleri için işten ayrıldı. bence bebek düşünüyorsan epilasyonu erteleyeceksin, epilasyon düşünüyorsan bebeği erteleyeceksin. ben de memur olmadan önce bunların eğitimini almıştım ve bu işlemler hamilelere ve bebek düşünenlere zararlı diye öğrenmiştik. hem artı bir konu daha var. epilasyon yaptıran herkeste aynı sürede ya da aynı seans sayısında tüyler bitmiyor. eğer lazer epilasyon yaptıracaksan ten rengin, tüylerin kalınlığı, hormonların, kullanılan cihazın ve yapan kişilerin işini bilmesi çok önemli. çok sertse eğer tüylerin o zaman daha çabuk bitiyor. mesela benim inceydi, benim biraz daha uzun sürdü. ve üstelik ilk seans araları sık oluyor fakat zamanla süre çok uzuyor. ben en son lazer yaptırdığımda bir önceki seansım zaten yaklaşık 1 yıl kadar önceydi. yani ben epilasyona başlayım, 10 ay sonra tüylerden kurtulmuş olurum ve o zaman bebek düşünürüm diye bir plan yaparsan süre konusunda yanılabilirsin. tabiki vereceğin karar sadece seni ilgilendirir ama ben süre konusunda kendini şartlandırmaman açısından yardımcı olmak istedim. bol şans canım. inşallah gönlüne göre olur.