• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

he he azcık nispet yapayım
benim eltim yoooookkkkkkkkk
o kadar üzgünüm ki olmadığı için:5::5::5:oturup ağlıyorum bazen:14::14::14::14:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

valla benide biliyorlar sanırım takip edende olabilir
düşündüm bir ara değiştirsemmi diye sonra dedim amaaan beni burdan takip eden otursun kendinden utansın kimseden saklamıyorum hiçbişey

maaşalh canım toplasan 3 yılde 210 milyar ne yapıyorlar bunlar bu kadar parayı acıkınca ekmek arası yapıp yiyorlarmı

valla o yönden düşünmedim ama healde ekmek arası yapıp yıyolar.
evet doğru söylüyosun onlar utansn ama adımı yazmıyıcam meraktan gebersin:))):46::46:

benim eltim varda benle evlendiğimden beri küs kadının adını evlendikten 2 sene sonra ögrendim:1::1::1::1::1:

masal tatlım bu senin dosyanın neden sürekli hata verdiğini açıklıyor sanırım:34::34::34::34::34::34:
anladın sen onu:60::60::60::60::60::60::60:

benim eltim varda benle evlendiğimden beri küs kadının adını evlendikten 2 sene sonra ögrendim:1::1::1::1::1:

hahahaha.. niye küsm peki??

benimkide düğüne yakın zamanlarda küstü. sonra düğünde elti kötü demesinler diye gitmiş lbiseler filan almış geldi düğüne. oneydi hala anlamış değilim canım benm:19::19:

eşinin ailesine karşı olan sorumluluklardan kaçmak için
bir bahaneyle küser hepsinden kurtulurum zihniyetinde olanlar da var
senin eltinde onlardan mı fundacım
ben kocalara çok üzülüyorum ozaman kıyamazdım ben kocişe
ama seninki ilginçmiş nasıl bir küslük bu adını 2 sene sonra öğreniyorsun

reyhanda gece kuşudur ama yok bu akşam
reyhan nerdesin tatlım ösledik seniii:29::29::29::29::29:

hahahaha.. niye küsm peki??

benimkide düğüne yakın zamanlarda küstü. sonra düğünde elti kötü demesinler diye gitmiş lbiseler filan almış geldi düğüne. oneydi hala anlamış değilim canım benm:19::19:

eşinin ailesine karşı olan sorumluluklardan kaçmak için
bir bahaneyle küser hepsinden kurtulurum zihniyetinde olanlar da var
senin eltinde onlardan mı fundacım
ben kocalara çok üzülüyorum ozaman kıyamazdım ben kocişe
ama seninki ilginçmiş nasıl bir küslük bu adını 2 sene sonra öğreniyorsun

eşimin ailesi ile küsler o kayınvalidemlerle birlikte oturuyor onlar küs olunca banada küs benim düğünümdede varmış ama ben sonradan görümcemlerden ögrendim benle konuşmayanla ben niye konuşayımki bizde küstük:1::1::1::1::1:kadın bana surat ediyo adını sormak bile aklıma gelmedi bayramlarda karşılaşırsak karşılaşıyoruz zaten

sendemiiiiiiii?????? seninki napıyo???

ooooo benimki allah allah canım. k.pederime benim eşimin söylemediği bişeyi söylemiş gibi anlatmış.
benim eşim kimseden lafını esirgemez ne gerekiyoa söyler ve gerekire kavga eder.
k.pederde sorun yasamamak ıcn eşimle gelmiş bana söylendi. birde söylemiyecekmişim eşime.bende tek tek anlattım. eşimde gitti çata çat söylendi. neyseki problem büyümedi:34::34:

ya benim iki tane var ben ufağıyla pek anlaşamıyoz ya ben biraz fazla girişken güleryüzlü bi insanım o yüzden herkes beni sever eşimin aileside öyle eltilerimden biraz daha fazla severler yani ufağıda çekemiyo beni tabi kocasıda aslına bakarsan hiç bişeyimi çekemiyolar tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş allahım bi de belli etmiyomu cekemediğini hepten komik duruma düşüyo

reyhaaaannnnnnnnnncııımmmmmmm
:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:62::62::62::62::62::62:

öyle bir şüphen varsa koyma masalcm
problem olmasın başına

amaaaan ondan gelecek ne olabilirki alah aşkına. ama foto için gerçekten bi problem var canım.
sanırım benim pc'de virus vaaaaaarrrr:52::52:

inşllah küçük kaynım gelecekte yapacak:19:

amaaaan ondan gelecek ne olabilirki alah aşkına. ama foto için gerçekten bi problem var canım.

inşllah küçük kaynım gelecekte yapacak:19:[/QUOT

masalcım bende yükleyemedim gecengün sadece 1 dosya problem veriyor başka dostada problem yok belki seninde öyledir

inşllah küçük kaynım gelecekte yapacak:19:[/QUOT

masalcım bende yükleyemedim gecengün sadece 1 dosya problem veriyor başka dostada problem yok belki seninde öyledir

o olabilir de benim pc viruslu yazııık hasta ilaç vermemiz lazım.
format atılacaaaak ama ne zaman bilemyorum:52::52:

kızlaarr malesef benim çıkmam lazım. kociş işten geldi.
acık ilgileneyiim:16::16::16:

iyi geceler hepinize, tatlı rüyalar.
öpüyorum herkezi tek tek:54::54::54:

Back
X