• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hoşgeldin dosbacım
siz nasılsınız bebişin nasıl
hoşbulduk canım iyiyim
bebişte iyi inş.
hiç bişi hissetmemek dr. gününü iple çekmeye sebep oluyormuş
aşermiyorum... bu nedenle sürekli acaba nasıl diye düşünürken buluyorum kendimi
sen nasılsın canım

merhaba dosba.. sen nasılsın canım?
slm canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor

slm millet benim tatil bitti aranıza geldim sanırım masalcan arkafaşımız hasta olmuş cok geçmiş olsun hep merak içindeydim hayırlısı olsun artık. hadi cobuk cabuk karnınızı büyütünde sira bana gelsin malum rüya listesinin sonunda ben varım. acin önümü:10::10::10::10:

sende hoşgeldin canım
benimde tatilde misafirim vardı gitti artık dinlenmek istiyorum
sizler nasılsınız
masal hastaymış geçmiş olsun

iyi akşamlar kader arkadaşlarım:54:

nasılsınız bakalım??? semiciimm hoşgeldin bebeğim:81:

hoşbulduk canım iyiyim
bebişte iyi inş.
hiç bişi hissetmemek dr. gününü iple çekmeye sebep oluyormuş
aşermiyorum... bu nedenle sürekli acaba nasıl diye düşünürken buluyorum kendimi
sen nasılsın canım

slm canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor

sende hoşgeldin canım
benimde tatilde misafirim vardı gitti artık dinlenmek istiyorum
sizler nasılsınız
masal hastaymış geçmiş olsun

teşekkür ederim bitanem. sende hoşgeldin... umarım herşey yolndadır ki öyle söyleymişsin:61::61:
bu arada kalp atışlarını duydunmu canım, kaç haftalık oldu bebeğimiz?

Son düzenleme:
hoşbulduk masalcım
iyileştin misen

orkide kız adetin geçmiş dra tedaviye gidicem diyorsun bir test yap bari ya bebek varsa
hep gecikir mi adetin o yüzdenmi tst tapmıyorsun fundacım

hoşbulduk masalcım
iyileştin misen

orkide kız adetin geçmiş dra tedaviye gidicem diyorsun bir test yap bari ya bebek varsa

geçen ay degil ondan önceki ay ile bide bu ay geçikti işte ara ara oluyor düzensizlik ondan yapmıyorum test ama sancılarım var olucam galiba :50::50::50::50:umudum yok keşke öyle bi ihtimal olsa

hoşbulduk masalcım
iyileştin misen

iyi sayılırım canım çok halsizim. canım hiçbişey yapmak istemiyo valla:59::59:

Selam kızlar bu liste bomboş kaldı bir tek seminin tarihi yazıyor,hastalananlar yeni bat verirlermi yoksa listeyi kaldıralım mı ne dersiniz?Aşılama yaptıracak kaldımı aramızda?Hepimiz sanırım dinlenme sürecindeyiz :))
Herkese sevgiler görüşürüz..
yaa pericim bence kalsın listemizz.benimde 24şubat.bu arda lütefen daha sık uğraaaa:16:

geçen ay degil ondan önceki ay ile bide bu ay geçikti işte ara ara oluyor düzensizlik ondan yapmıyorum test ama sancılarım var olucam galiba :50::50::50::50:umudum yok keşke öyle bi ihtimal olsa
ayyy bide bebiş olurmuşşş..hep böyle hikayeler anlatılıyo ya.yok sanıyodum meğer hamileymişimmm le biten hikayelerrrrr:9:

ayyy bide bebiş olurmuşşş..hep böyle hikayeler anlatılıyo ya.yok sanıyodum meğer hamileymişimmm le biten hikayelerrrrr:9:[/QUOTE]

keşke öyle bişey olsa ama benim için haya gibi geliyo anladım ben tedavisiz olmuyo adetlerimin bile düzeni şaşıyor :50::50::50::50:

kızlar evet canım cumartesi döndüm ama bilgisayarı açamadım tamirde size haber vermek için imkanımda olmadı şimdi arkadaştayım haber verip ççıkacağım canlarım ben iyiyim merak etmeyin bu arada hasta olmadım ama test yaptım negatif çıktı sancılarımda var o yüzden umutlu değilim neyse hepinizi çok özledim bir an önce aranızadönerim inşallah öpüyorum herkesi:54::54:

reyhancım sen de mi pc mağduru oldun canım.
test yaptım negatif demişsin, günün geçti mi canım? geçmediyse tekrar yap bakalım.

Rabbim ol der oluverir canım.. unutma ki en canlı örnek benim:))) adet sancısı çektiğimi sanırken herşey aslında bambaşkaymış. bence en azından bir idrar testi yap. benim tam günümde idrar testinde silik çıkmıştı..

yaşasın pc geldi çok özledim sizleri kıslar :38: tumecim 1. de plmuştum ocak ayında ama bu ay kuru sancı çekiyorum cumartesi günü yaptığımda negatif çıktı hala olmadım işte ama bence bekliyorumya olayım diye ters tepiyor galiba ondan bence :63:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende ocak yirmibeşte aşılama yaptırdım fakat 9 gün sonra kanamam oldu bhcg testim 8.28 cıktı çarsamba testi yenilicem fakat sanırım tutmadı :((((((( bana yardımcı olursanız bilgilerinizle sevinirim[/QUOT

merhaba canım....
öncelikle aramıza hoşgeldin. hakkında hayırlısı olsun bitanem.
ben 3 defa şılama yapırdım .benim 10. gün oldu normal kanamam. doktorum sadece erken gelmiş riskli gün demişti o kadar.

kanaman nasıl,hafifmi normal kanama gibimi canım. test değerinide bilemiyorum ama zaten 14 gün test öneriliyo emin olabilmek için canım.. test için bile erken bi zaman. hakkında hayırısı inşallah canım:61::61:

hoşbulduk canım...
bugün testi tekrarladık sonuç 0.28 ilk aşılamamdı.Biraz daha zamanı var heralde hayırlısı hepimiz icin inşallah RABBİM emeklerimizi zayi etmesin zor ve sıkıntılı bir süreç ben daha önce 2 kez düşük yaptım ve şuan da hamile kalamıyorum....

teşekkür ederim bitanem. sende hoşgeldin... umarım herşey yolndadır ki öyle söyleymişsin:61::61:
bu arada kalp atışlarını duydunmu canım, kaç haftalık oldu bebeğimiz?

canım kalp atışlarını 7.haftada duydum yarın inş. 9 haftalık oluyor...cumartesi kontrolüm var
hala progestan kullanıyorum
günde 200mg'dan 3 defa alıyorum başım çok dönüyor
sen ara vermişsin belki en doğrusudur biraz uzaklaşmak stresi azaltecektır canım

Back
X