• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

nerde o krabiyeler reyhancım.. Anlamadım ben???:50:

Bugün salaklığım üstümde maşallah:nazar:
netten gir canım bonibonlu papatya kurabiye diye çok şekerler :16:
kızlar birgün toplanıp reyhana oturmaya gidelim.
Kabul edenler.etmeyenler
acıktım ya
be o haşhaşlıya bayılırım:56::56::56::56:
buyrun beklerim canım hemde ne güzel olur valla
masal dün gece nerelerdeydim tatlım:23::23::23::23::23:
Karada yoktu zaten:78::78::78:
evet kara nerelerde acaba :23::23::23:
kabul edilmiştir tatlım... çokta iyi olur valla...

beklerim kuzumm :29::29::29:

peki cnm sen ne yapmayı düşünüyosun? konuştunuzmu eşinle bu durumu?

ooo kıyamam ben sana bi kendine oku tatlım geçer inş.
netten bonibonlu papatya kurabiye ye girde gör ahh ah[/QUOTaşı

febecim direk aşılama istedim ben ve oldum kandil sabahı hasta oldum çok kötüydüm.14 şubat unutamıom.

reyhan kız biz tombiş ve oburuz biliyon dimi
hani tepsi tepsi yap yapoacakları nı bacım
bide hamiş olusak 2 kişilk yeriz anaaa o zaman tam yandın:52::52::52::52:
kalırsın böyle:53::53::53::53::53:

Yok bitanem korkma benim elim çok boldur zaten eşim hep kızar çok yemek yapıyon diyeelimin ayarı yok yani :60::60::60::60:

febecim direk aşılama istedim ben ve oldum kandil sabahı hasta oldum çok kötüydüm.14 şubat unutamıom.[/QUOTE]

ayy handancım kusura bakma ben unutmuşum şimdi hatırladım.peki şöle soralım ozaman şimdi ne düşünüyosun? :)

peki cnm sen ne yapmayı düşünüyosun? konuştunuzmu eşinle bu durumu?

ooo kıyamam ben sana bi kendine oku tatlım geçer inş.
netten bonibonlu papatya kurabiye ye girde gör ahh ah[/QUOTaşı

febecim direk aşılama istedim ben ve oldum kandil sabahı hasta oldum çok kötüydüm.14 şubat unutamıom.

hakkında hayırlısı bitanem... nasip işi bu:61: abbim ol demekdikten sonra olmuyo bitanem:61:

ben çıkıyorum kızlar.gece gelin ya.kalıyoruz reyhanla.oda başka topiklerde geziyor zaten ben kalıyorum tek başıma.oturup reyhanı bekliyoru m gelsinde 2 kelime konuşalımdiye:5::5::5::5::5::5:
:60::60::60::60::60::60::60:

ben çıkıyorum kızlar.gece gelin ya.kalıyoruz reyhanla.oda başka topiklerde geziyor zaten ben kalıyorum tek başıma.oturup reyhanı bekliyoru m gelsinde 2 kelime konuşalımdiye:5::5::5::5::5::5:

semiiiiiiiiiiii :20::20::20: Söylerim bak :23::23:
Neo memnun değilmisin benden :63::63::63:
Kocana söyledinmi kız akşamı :53::53:

şekerim çok geç geliyosunuz ama yaaa... bende çıkıyorum siz geliyosunuz...bende hep yanlız bekliyorum....
benimde kociş geç oturmama karşı kızıyo valla:47::47:

semiiiiiiiiiiii :20::20::20: Söylerim bak :23::23:
Neo memnun değilmisin benden :63::63::63:
Kocana söyledinmi kız akşamı :53::53:

yok kız söylermiyim hiç.höööttttt der sonra

şekerim çok geç geliyosunuz ama yaaa... bende çıkıyorum siz geliyosunuz...bende hep yanlız bekliyorum....
benimde kociş geç oturmama karşı kızıyo valla:47::47:

evet tatlım ya öyle oluyor.kendi adıma kociş gitmeden yani 11den önce gelemiyorum bu hafta öyle.ama haftaya burdayım

şekerim çok geç geliyosunuz ama yaaa... Bende çıkıyorum siz geliyosunuz...bende hep yanlız bekliyorum....
Benimde kociş geç oturmama karşı kızıyo valla:47::47:

sizi yan çiziciler benim kocanın günahı ne garibim sesi çıkmıyor akşam ben yine gidiyorum yatmaya ve yalnız diye diye gitti adam görürsünüz siz reyhaaaaaaaaaaaaaaaan diye bağırında geliyommu :63::63::63::63:

herkesler gitmiş,trip atanlar laf sokanlar dert yananlar ne ararsan var.benimde yemeğim hazır.kocişimi bekliyorum masalcım seninde hazırmı yemeğin?

sizi yan çiziciler benim kocanın günahı ne garibim sesi çıkmıyor akşam ben yine gidiyorum yatmaya ve yalnız diye diye gitti adam görürsünüz siz reyhaaaaaaaaaaaaaaaan diye bağırında geliyommu :63::63::63::63:

he he kızım senin kociş kzımıyor demekki.adam bana kota koydu günlük 1 saatte ben 3 saat duruyorum.allahtan sesini çıkarmıyor

önümüzdeki hafta kocişin 4 12 dimi semicim

evet tatlım aynen öyle:46::46::46::46:

çıkıyorum bende kocişim gelecek :63::63::63::38:

febecim yok kız kimse trip atmıyor takılıyoruz öle işte

herkesler gitmiş,trip atanlar laf sokanlar dert yananlar ne ararsan var.benimde yemeğim hazır.kocişimi bekliyorum masalcım seninde hazırmı yemeğin?

evet canım yemegi hazır... bugün bamya yaptım bide yanına makarna düşünüyorum ama yaparmıyım bilmem... sıgara böreğide sardım şimdi...yarın kahvaltıya kocişe.....

senin varmı yemeğin şekerim??

Son düzenleme:
Back
X