• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hıh
bu benim bi kerem:12::12:
hakketen kız benziyor biraz bana benimde öndeki iki dişdışarıda:9::9::9::9::9::9::9:

reyhancım
kaçtım canım ben.hadi git yat sende kocişin yanında
adam bekar zannedecek artık kendini bak demedi deme
:10::10::10::10::10::10:

bişey demez ben biraz dominantım eşim fazla konuşmayı sevmez dinlemeyide bende beni rahat bıraksın diye çok konuşuyorum sorular soruyorum oda yeterki ona bulaşmayayım diye sesini çıkarmıyor arada hariç tabi :17: yani doğanın kanunu:38:
sen çık canım öptüm bitanem seni kocaman byy:79:

semicim bunu sen düz saçlı halimi gör diye koydum değiştireceğim ona göre allah muhafaza tanıdık biri görür falan
:1::1::1:

febecim seni merak ettim hayatım var mı gelen giden??
hadi güzel haberle gel hayatım

ayyy dosbacım bilmiyorum olmadım hala ama çok garip..
normal akıntının içinde pembe bişede gördüm dün gece ve bu sabah ama bişe yok hala ne bu ne buuuuu delircemmm varmı bi fikrin tatlım???:14::14::14:

tüh ya masala sorsaydım keşke duasını bitirmişmi
63 tane kalmıştı
orkideydi sanırım dimi adet oldu 50 tane ordan var

113
ben 63 alıyorum.adetbitti.yarın okurum işallah

ya kızlar bana kızmayın ama neden okumuyoruz.adetimizden şüphelieniyorsak hemen okusakta bitirsek mesela
tamam azlığız ama 313 ayetel kürsiyi paylaşamayacak kadar değil.
bir topikte okuyorlardı 1 günde bitiyordu bir kişi inanın.onlar daha kalabalık tabi

hadi biraz hareket.istesek haftada 3 kişiye bile okuruz.
ama bunları okumak istediğinizi düşüncesiyle yazıyoprum
tabi kimsenin mecburiyetide yok.yanlış anlaşılmakta istemem.
isterseniz okumayız

semicim bende okumak istiyorum ama bir türlü kanamam bitmedi canım:50::50::50:
ne zaman biter bende bilmiyorum.. valla fenalık geldi artık

normal akıntının içinde pembe bişede gördüm dün gece ve bu sabah ama bişe yok hala ne bu ne buuuuu delircemmm varmı bi fikrin tatlım???:14::14::14:

tatlı testim denedin mi??
bende çok akıntı olmuştu ama hiç renkli bi akıntım olmadı...
benim adetim hiç öyle gelmez...direk sonuç yani..
canım istersen bi sağlık ocağına gitsene kanda baktır...kaç gün oldu bugün?? adetin düzenli miydi??

Son düzenleme:
tatlı testim denedin mi??
bende çok akıntı olmuştu ama hiç renkli bi akıntım olmadı...
benim adetim hiç öyle gelmez...direk sonuç yani..
canım istersen bi sağlık ocağına gitsene kanda baktır...kaç gün oldu bugün?? adetin düzenli miydi??

yumurtamın çatladığı günü doğru anladıysam pazartesi olmam gerekirdi.ama yanlışta anlamış olabilirim ozamanda bugün veya en geç yarın olmam gerekir.bilmiyorum benimde adetim başladığında direk gelir.böyle akıntının içinde pembelik hiç görmemiştimm.. bu arada iğrenç şeyler yazıoyorum ,miden bulandıysa özür dilerim:17:

ayyy febecim test yapsana şekerim.. bende merak ediyorum artık..

Back
X