• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

valla tumecim bana mutfak versinler gerini de başka biri yapsın :)) temizlik olayını çok sevmiyorum hele de ütü :((
ama mutfakta yemek yapsam pasta yapsam yesem :62: yani tam bana göre...
ama yarın bende ii bi temizlik düşünüyorum bu ara misafirin arkası kesilmiyo

yarın bendede temizlik varrrr :19::19:

valla tumecim bana mutfak versinler gerini de başka biri yapsın :)) temizlik olayını çok sevmiyorum hele de ütü :((
ama mutfakta yemek yapsam pasta yapsam yesem :62: yani tam bana göre...
ama yarın bende ii bi temizlik düşünüyorum bu ara misafirin arkası kesilmiyo
dosbacım ben ikisini de severim valla.

sadece ütü pek tercih etmem.. zaten bizde ütüleri eşim yapar.. bugünlük ona jest yaptım..
çünkü benim kıyafetlerim ütü istemez. ama o işe takım elbise ile gittiği için.. sadece haftada 7 gömlek, pantolonlar da cabası :))

geldim tekrar...
Neyseki işlerim bitti..
Yemeği de koydum fırına..
Evim de tertemiz, ütümü de yaptım...
Ohhhhhh kahvemi de aldım şimdi..
Keyif yapıyorum

değme keyfine tadını çıkar canım
benim eşimde 4 sene yalvardım çalıştırmadı sonra bir şekilde ikna ettim 3 sene çalıştım iyide oldu
borç yoktu ama araba aldık kendim istediğim gibi harcadım şimdi çıkınca zor geldi neyse kıslar ben gesmeğe gidiyom byy

benim eşimde 4 sene yalvardım çalıştırmadı sonra bir şekilde ikna ettim 3 sene çalıştım iyide oldu
borç yoktu ama araba aldık kendim istediğim gibi harcadım şimdi çıkınca zor geldi neyse kıslar ben gesmeğe gidiyom byy

iyi gezmaler şekerimmmmm:54:

iyi gezmeler şekerimmm

(kıskançlıkkkkk.. :37::37::37:)

ihtiyacımız yokmuşmuşşş.. aslında ben para için değil sevdiğim için çalışmak istiyodum 5yıl gurbete okudum kolay değil.nese sinirlerim zıplamısn şimdi.
evde oturmayada alıştım artık.bebiş olsun ona bakarım o benim işim gücüm olur inşşş :34:

febecim inşallah en kısa sürede göbişin bebişle dolarda bebişine bakarsın tüm gün:)) $51042388lc9.gif

selam kızlar çok şükür benim kanamam bitti... dün akşamdan beri hiç gelmedi..
bugün hafif hafif kasıklarımda ağrı hissettim. bir de yapışkan bir akıntı geldi...
sanırım yumurtladım kızlar:)):66::66::66::66:

tabi doğal olarak da çalışmalar başladım:17::17::17::17::17::17:

bugün şubat 28.. yani neredeyse mart sayılır...

ben marta hızlı giriş yaptım:17::17::17::17:

mart ayı hepimize uğurlu gelir inşallah

$animasyon50.gif

kızlar yoksunuz ben de çıkıyorum... görüşürüz yarın.. öğle yemeğine eve geldiğimde yazarım.. öptümm

tumecim
şaka gibi ama bugün deneme tahtası bölümünü bende ziyaret etmiştim
mausem olmadığından yükleyemedim resimleri
aslında 2 gündür uğraşıyorum ama
mausesiz sürükleyemedim:17::37:
neyse şimdi olacak galiba ama benim resimler neden hareket etmiyor anlamadım:26::26::95::95::95:

bunlar senin için canım

Eklentiler

• $hareketli-gifler-72R6E.webp
    $hareketli-gifler-72R6E.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 37
:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ya bu yazı neden gitmiyor
ve bu kuşların hareket etmesi lazım
neden etmiyor
hıh:63::63::63::63::63:
küstüm ben bu kuşlara

tumecim
şaka gibi ama bugün deneme tahtası bölümünü bende ziyaret etmiştim
mausem olmadığından yükleyemedim resimleri
aslında 2 gündür uğraşıyorum ama
mausesiz sürükleyemedim:17::37:
neyse şimdi olacak galiba ama benim resimler neden hareket etmiyor anlamadım:26::26::95::95::95:

bunlar senin için canım
ayyy çok teşekkür ederim şekerim:54::54::54:

tesadüf eseri girdim ben daha önce resim yüklemiştim ama hareketli yüklememiştim denedim oluyormuş:64::64:

semiiiiiiiiiiiiiiii tumeeeeeeeeeeeee burdasınız ama nerdesinizzzz???

gene başka topiklerdemisiniz:47::47::47:

Back
X