canım aynı durumu kısmen yasıyorum benım sutum gelmedı ama bebıs mememı alıyordu emıyor zannettık megersem sut gelmedıgı ı 3 gunde 3330 dogan kızım 2980 lere dustu gogsumden 3 gun sonra az az gelmeye basladı ve ben sutumu sagıp vermek zorunda kaldım bıberonla cunku sarılık rıskımız vardı beslenmesı gerekıyordu onu dıskıyla atabılmesı ıcın bıberona sagıp verdım ayrıca meme uclarım fecı yara olmustu meme ucu kullandım ...sımdı hepsınden karısık yapıyorum yanı ılk once20 cc sut sagıyorum onden onu verıyorum aclıgını bastırıyor sonra meme mı verıyorum ama cok emdıgınden emın olmadıgım ıcın gogsumu bıraktıgında 60 cc yakın sut sagıyorum ve ıcıyor bberonla tabııkı boylelıkle memeyıde alıyor karısık yapın meme ucu kullanın bıberonla aynı sonucta deneyın
demetcim senin yaptıklarının aynını yapıyorum ilk başlarda benden hiç süt gelmedi eve çıktım banyo yaptım sütüm gelmeye başladı emzirmeye çalıştım emmedi kaç kez denedim benimde göğsümün ucu yoktu ve sağmaktan hep çatladı yara oldu bende meme ucuyla verdim onu biraz emiyordu sonra bırakıyordu şimdi şöyle devam ediyorum önce mememi veriyorum bazen öyle güzel emiyoki tamam bitti sorunumuz diyorum sonraki emzirmede almıyor almıyor emmeyince sütümü sağıyorum biberona 20 cc anca çıkıyor doymuyor onunla ağlıyor bende mama vermek zorunda kalıyorum ama memeyi alana kadar devam ben kazanmalıyım bu süt emme savaşını inşallah..