yok valla dr burada bir dr bulmak istiyorum bir kaç isim söylediler gideceğiz bakalımmmEsincim cok tesekkur ederim kusur bakma arada okuyup actim cvp yazamadim gece Fatihin atesi tam anlamiyla dusunce bugun doktora goturmedim bu seferki bogazdan degilmis yoksa gecmezdi zaten atesi yuksek olmasina ragmen yemesinde hareketleride hicbir yavaslama yoktu geceden cantami bile hzirladim eger biraz olsun atesi olsaydi sabah vakif gureba arastirma hastanesine gturecektim normalde zaten acile oraya goturuyordum ama gunduz baska bir doktorumuz var ona goturuyordum mayistan beri bu doktora goturuyorum
siz hala bebeklik doktoruna mi gidiyorsunuz ben onu biraktim birkere kizdim birdaha gitmedim
Yaa normalde ağlıyorsa ve sadece canı yanınca böyle oluyorsa bir tür şoka falan mı giriyor acaba, psikolojik bir şey gibi ama bir yerlerde katılmanın demir eksikliğinden olduğu gibi bir şeyler de okumuştum, ilgisi var mıdır bilmiyorum. Ama nefesini tutması iyi değil, Allahtan gözümüz hep üstlerinde.
Bizim Rüzgar eğer canı gerçekten çok yandıysa ağlar, gözlerinden yaşlar akıtarak hatta salya sümük, biraz sonra hemen bir şeylerle dikkatini dağıtırım susar, unutur.
mert eren de bebekken ağlamadan önce nefesini tutardı dudaklar morarırdı şimdi çok canı yanarsa böyle yapıyor