kızlar geldim sonunda berbat bi hafta sonundan ve haftabaşından sonra geldim şükür..:)
önce sizlerin yazdıklarını okudum onları yazayım,sonra kendiminkini anlatayım,şimdiden belli bak uzun yazıcam

esincim ,bu sendrom beni de sinir ediyo,hayır diyince bitti,ağlıyo paşam ve sinirle eline ne geçerse bardak çanak oyuncak ne varsa fırlatıp atıyo,sonra da bana sarılıp ağlıyo

hayırı bilmesi de lazım,bi yandan da ağlaması iyi değil,nasıl bi deneg tuturcaz bilmiyorum..
Meeeelllll,ikiz demek,ben hep ikizlerim olsun istemiştim,Ata doğduktan sonra(kolikti ve 1 sene uyumadık hiç,devamlı ağladı)dedim ki Allahın sevgili kuluymuşum dualarımı kabul etmedi:):)
gülümse diye yazdım,çok sevindim canım ikiz haberine,kocaman bir aile olacaksınız,tek doğumla 2 tane birden ne güzel..harika..
bu arada Doruk için ,bence evde türkçe konuşun ki,2 dil olayından konuşması gecikmesin.zaten şurda 3-4 aya kadar sökecek tam konuşmayı,önce onu halletsin sonra ingilizceyi öğrenir kolaylıkla..şimdi ingilizceye başlarsanız,2 dili de konuşmayabilir,kafası karışacaktır.
Kübracım ,çok üzüldüm canım ya hastalanmasına ,kıyamam,hem de böyle düşüncesiz insanlar yüzünden kapınca sinir oluyo insan. tabii ki çocuktur hastalanacak ama göz göre göre de hasta etmesinler yani..Atanın burnu aksa,çocuklu bir ark. davet edince söylerim ,hafif bi nezlesi var falan diye..insanlar ne rahat ya..sen yine o kadar misafiri nerden buldun demicem,anladım şalterlerin atmış senin yine..

e-pack....oğlum çişini kakasını söylüyor,tuvalete yapıyor genelde,ancak şu an bakıcım olmadığı içn,1 gün annemde 1 gün kv de olduğundan,bezini çıkarıp atamadım bi türlü...evde olsam 2 günde halledicem de..neysa derdime tuz baktın bak,bakıcmı geri istiyorum........