Selam kızlar,
Ne güzel sanatçılar yetişiyor öyle 2010Ekimlerinde. Fatih ve Kübra bu konuda gayet yetenekliler. Anneleri bu konularda desteklerinizi esirgemeyin:)) Ben de çok istemiştim resmi ama kaynadı gitti mesela arada

Rüzgar'ın da bu konuda bana çektiğini sanmıyorum. Boyları defterleri var ve ilgileniyor ama hep bana çizdirrir. Anne çiz, baba çiz, dede çiz. sen çiz biraz da diyorum, karalıyor alakasız şeyler bak anne yaptım diyor. Ben de aaa çok güzel yapmışsın diyorum. Daha hiç tarih atıp da saklayacak bir şey çizmedi:)))
Kübracım ben de çalışan anne babanın çocuğuydum. Çok da sıkıntı çektik. Bakıcımızın bize kötü davrandığını hatırladığım zamanlar bile var. Küçüklüğümü çok iyi hatırlarım ben. 3 yaşlarımı falan. Mesela benim tuvalete gitmem gerekiyordu, izin vermiyordu yataktan kalkmama, ağlıyordum ve altıma yapmıştım. Kardeşimi de ağlatarak uyutuyordu. Hatırlıyorum da annemlere neden anlatmıyordum onu hatırlamıyorum. Gerçi sonra onlar da çok tutmamuşlar onu. Bize genelde anneannem bakardı. Evet belki çok sıkıntılar çektik ama Anneme karşı hiç de öyle çalışmasıyla ilgili bir şeyler kalmadı içimde, onu çok seviyorum ve ne kadar fedakar olduğunu biliyorum. Sonuçta biz de fedakarlıklar yapıyoruz ve onlar da bir gün anlayacaklar.
Rüzgar da anne işe gitme, işe gitmek istemiyorsun dimi. Geçen annanesine sormuş anne neden iş gitti? annem de yemek alamak için gitti demiş. Rüzgar da anne yemek almasın, dede alıyor yemek demiş

D
Çok içime dokundu benim de ama anlayacaklar.
Ayrıca zaten çok içten istedi demek ki Rüzgar, artık işe gidemiyorum. Anneannem yine düşmüş ve bu sefer de diğer bacağını kırmış

(( Annem apartopar gitti yine. Gel dedik ona, yalnız kalamazsın artık. Yok illa evinde kalacakmış. Kabullenmiyor yaşlandığını, onun için de çok üzülüyorum.
Artık evdeyim kızlar, nasıl işleri yetiştireceğim bilemiyorum sanırım geceleri çalışacağım ama Rüzgar bildiğiniz gibi 6'da uyanıyor ve bugün uykusuzluktan başım ağrıdı resmen. Bir de ev sahibi iyice sıkıştırmaya başladı satıcam diye, ev de bulamadık. pfffff. Sıkıntılıyım yani. Neyse bunda da vardır bir hikmet. Annanem iyileşsin de.
Melcim geçmiş olsun Doruğa. Hassas dönemindesin bir de, kolay gelsin sana da canım.
Cerencim durumunuz zormuş sizin de ya, 10'dan 1lere kadar nasıl uğraşılır Allah sabır versin. Acaba daha erken yatağa götürsen nasıl olur acaba. 9 gibi bir yerde öyle duymuştum, küçük çocuklar uyarıldıkça daha zor uykuya dalarlarmış diye. Rüzgar 8-9 arası uyuyor. daha geçe bırakmaya çalışmıştım bir dönem, geç kalksın diye bu sefer hem aşırı hiperaktiflik başladı uyku satini geçirdikten sonra hem de çok zor uykuya dalıyordu veee 6'da yine uyanıyordu kurulmuş saat gibi. Hem o erken uyuyunca kendine zaman ayırman da kolay oluyor.
Ayyy ne kadar uzatmışım böyle. Görüşürüz kızlar.