Teşekkür ederim canım, inşallah hayırlısı olur diye ben de zamana bıraktım zaten:)) Bu arada seni de unutmadık ama arada sen de bizi unutmadığını gösterirsen çok seviniriz, zamanın yoksa da bir merhaba de kaç yine, merakta bırakma bizi.
kübracım gittin mi doktora ,ne dedi?umarım daha iyisindir.
esincim ,tahin pekmez seviyosa ,haır karışımı da var,koskanındı sanırım,çocuklar için yapmışlar,paketi falan değişik.ata öyle yiyo..keçiboynuzu pekmezine bayılır Ata,1 kaşık yetiyo zaten diğer pekmezlerden daha kıvamlı.Rüğzgar farklı olduğunu anlayana kadar 1 kaşık verirsin ağzına:)
peki hamurişi falan da mı sevmez,pasta börek kek falan?ev yapımı olunca hem enerji verir hem de,içindeki peynir,ne bilim ceviz falan faydalı olur..
iyi haftalar öptüm ek,mcikler...
aaa asıl haberi unuttum,bakıcım geldi bugün,çok mutluyum yaaa

:13:
işeyerinde tatlı dağıtıcma walla:):)
Bakıcının dönmesine çok sevindim gözünüz aydın:)))
Canım benim keşke yese börek, çörek hiç becerikli değilimdir bu konularda çok sevmem de ama inan ki denedim, ne kekler, ne börekler yaptım yemiyor. böyle emek çeke yapınca ve o da tükürünce insan çok kötü oluyor:) En acıktığı zamanda, anne ben acıktım diye peşimde koşturduğunda görseniz, sevinçle en sevdiği şeyi önüne koyarım iki-üç kaşık yer yemez doydum ben diye oyuna geçer. Böyle yani biz de oyunla, ödülle, çaktırmadan vs iki kaşık fazla yedirelim diye ne taktikler, ne tarifler. Belki de sizinkilerin bir öğünde yediğini bir günde yemiyordur. Hemen doyuyor, çok yemek seçiyor, inatlaşınca da aç geziyor... Bugünkü menümüzü yazayım size...
Sabah kahvaltımız: yarım bardak süt, yarım ceviz:), iki çay kaşığı bal, iki zeytin.
arada: yarım bardak portakal suyu
öğlen: yarım kase yayla çorbası (zorla)
akşam: 3 tane köfte, biraz tahan pekmez
Aralarda denediğim ve tükürülen, reddedilen şeyleri yazmadım. Bu kadar artı eksi nicelik değişse de nitelik hep böyle, sanki rejimdeki manken, ekmek hiç yemez öğünlerde, kahvaltıda bile.
11,200 gr bizim beyfendi... Bu sefer kesin doktor da bir şeyler önerir artık. Hayır enerjisinde gram düşme yok durmuyor, yorulmuyor.
cerencim gözün aydın,mutlulugunu tahmin edebiliyorum

bende isterim tatlıdan

ata nasıl oldu? benim öksürük için çözümüm zencefil+bal (akşam)
pekmez ve limon (sabah)
gece yatmadan önce ayaklarına vick sürmek
bu seneyi böyle atlattık diyebilirim,,çok şükür 1 tane antibiyotik içtik gecen seneye nazaran bu seneyi iyi atlattık Nazar
doktora gitmedim cerencim biraz daha agrım var ama igneler iyi geldi..
ceren bu akşam mı çıkıyosun yola?
aslı sanada günaydınnnn
form açık kalınca sürekli buradayım gibi görünüyor ama değilim
esincim kilosuna hiç sıkıntı yapma,her zaman diyorum saglıklı beslensin yeter..
kızlar ecrin renkleri ve sayıları hep karıştırdı
sarıya mavi diyor

pembeye yeşil
1 6 7 8 diger rakamlar yok sallıyor sürekli necen acaba :26:
iyi haftlar herkeze..
Canım geçmiş olsun tekrar tekrar boyun ağrısı çok zor. Bu arada Rüzgar da sayıları söktü sayılır arada atlamalar olsa da ama renkleri o da karıştırıyor. Ben de çaktırmadan düzeltiyorum. Kırmızıya hep yeşil diyor mesela, babam renk körüydü, acaba mı diyorum ama daha belli olmaz herhalde.
Rüzgar sağını solunu öğrendi. Ben bile hala karışıtıranlardanım arada ama o karıştırmıyor:) sağ el, sol bacak, sağ ayak vs. hep doğru gösteriyor. Şu şarkıyı çok söylemiştim ondandır belki de: hatırlar mısınız? "sağ elimde beş parmak, sol elimde beş parmak say bak...."
ceren cevap yazdığın için çok teşekkürler kayısıyı denemeye çalışcam ama benim kız hala yemek konusunda çok sorunlu sebze ağzına koymaz meyvede aynen meyveyi ağzında biriktirip tükürür çok zor .çorbada yemio.bi yoğurtlu pilava bayılıyo tek sevdi o.bu arada çocuklarım 3 tane.
Bu arada ben iki tane sanıyordum 3 tane çocuk demek, kolay gelsin canım. Hepsi farklı değil mi, birindeki tecrübe diğerinde işe yaramıyordur değil mi? ben de ahkam kesiyorum ikinci olursa şöyle yaparım, böyle yaparım diye hikaye demek ki:))