kızlar doktordan geldik...sol kulak gene geçemedi işitme testini..zarına baktılar zar sağlam...kulak delik girişi çok dar dediler...makine girmiyor olablirmiş...1 ay sonraya tekrar gün verdiler...o zaman da sonuç alınamazsa ayrıntılı teste sevk edicekler...sağ kulak tam şükürler olsun...sol kulakta da bir sıkıntımız çıkmaz inaşallah...ben çıkmııyacağına inanıyorum....
yarın da kırkımız var...pasta börek yapcam bugün...herkesi bekleriz...:))
cnm gönlünü ferah tut inş bişe olmayacak
mevlüdünüzüde allah kabul etsin cnm
ben uni bayb kullanıyorum cnm 1 aylık olduk 9 paket bitirdik bileselam kızlar.. ya bişi sorucam. bebişlerinize ıslak mendil kullanıyormusunuz altını değiştirirken ?
ben uni baby almıstımm o da bitti eşimde ezaneye gitmiş almak için,kadın da telefondan bana dediki ıslak mendil kuullanmayın bebekte pişik olur eziyet çeker. ılık suyla,tulbentle silin dedi. wee'nin organik yenidoganlar icin ıslak mendili cıkmış onu tavsiye ediyorum ama yine de ılık suyla silin dedi. eşim de almış gelmiş. siz ne yapıyorsunuz ?
kızımda 1 kere pişik olcak gibi kızardı ondada biraz çok beklemişti kakası ondan oldu
benimkisi emerken uyuya kalıyor,gazını cıkarmaya calısırken uyanıyor. poposuna pışppış yapıyorum öyle uyuya kalıyo sonunda.
bnm kızımda uyuyo emerken gazını çıkarırken uyanıyo hemen sonrada uyumoyo

ececim geçmiş olsun bu arada cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/397312-2010-ekim-bebeklerinin-aylik-kilo-alimi-8.html#post15928750
birde buraya uğrayın kızlar