• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

:60: sende bendensin yani. bide sen çalışıyosun kıııız. valla ben çalışsam canına okurum(ay ne cadıyım yaaa) :52: ben çalışıyorken rahat bırakmazdım temizliği beraber yapardık. ama işten çıkınca yapmadı bütün gün evdeyim diye. alıştı rahata sen çalışma artık diyor bana:43: benim oğluş gündüz çok iyi uyuyor gece de uykusu iyi ama akşamları 6yla 12 arası hiç uyumuyor mızır mızır hep yani babası evdeyken. eşimde bütün gün böyle sanıyor:52: bende hiç sesimi çıkarmıyorum.

eve geldıgımızde eşimde yardım eder yemek sorun olmuo kayınvalıodede yıyoruz.sadece benım sıkıntım gece cocugu emzirmek onuda eşim yapamaz zaten :9::9:

benim kızım 2.ayında 5.500 idi kilosu 3.ayı kontrolüne götüremedim şimdiki kg bilmiyorum

maşallah seninki de toparlak kuzu gibi zaten :nazar:

yaa kızlar resim ekleme bölmesi değişmiş resimlerin boyutlarını nasıl küçültücem bilgrımdan resim atamıyorum siteye bir türlü

ataseven:nazar: kç ne zaman dogdu ekim kaç

canım 3.600 doğdu 3 ekim hamileliğimde biraz iri görünüyordu ama millet iştahsızlığından bunalır ben iştahından bunaldım maleseef

sütüm çok azdı tek göğsümü hiç almadı mama veriyorum ek gıda konusunda 4. ayı zar zor bekleriz heralde şşimdi saatli yiyoruz doktorumuz uyursa uyandırma sakın biraz aç kalsın bu topaç dedi :23:

Herkese selam kızlar :3:
Maaşallah o kadar yazmışsınız ki hepsini okuyamadım :5:
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Kızım 6.400 gram olmuş :nazar:
Rotavirüs aşısını da mutlaka öneriyorum dedi ve 2 dozluk yazdı.
Şimdi bu aşıyı bir ay içinde mi yaptırmamız gerekiyor kızlar? :44:

bende deneyeyım dıe bi akşam verdım mama ama 2 saat sonra geri uyandı ve emdi :37:

aynen bende denemek için milupa aldım bakayım uyuyacakmı bikaç saat fazladan hiç umru olmadı 2 saat sonra tekrar kalktı ve emdi.bende mama vermedim daha sonra sonuç aynı olduğu için

canım bebeğin 100 günlük olana kadar ilk dozunu yaptırman lazım..

:59:

bizim ilk doz 2. ay kont oldu. 2. doz için de 16. haftayı geçirmeyin dedi doktorumuz. ammmaaan hepsi ayrı bişey diyor bu doktorların hangisine inanacağız en iyisi herkes kendi doktorunun dediğini uygulayacak yoksa kafa karışıyor iyice.

kızlar parmak emmesi ne alemde benimki baş parmağını çok emiyor,gece uyurkrnde emiyor bazen.emzikte almyor.bu aylarda alışkanlık olurmuki

kızlar parmak emmesi ne alemde benimki baş parmağını çok emiyor,gece uyurkrnde emiyor bazen.emzikte almyor.bu aylarda alışkanlık olurmuki

benimkide emiyo çekio bakıo tekrar emio yine çekio bakıo boş :52:
çocuk beklio herhalde bişey gelecek die ama gelen yok:1:

yarın msfirim var oğluma gelecekler gözaydına 20 kişi
menüm nasıl kızlar
tramisu
yaprak sarması
ay çöreği
tahinli kurabiye
açma kete
milföylü tatlı (pudra şekerli)

Back
X