• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyi kaynanada var aslında. benimki çok iyiydi ama kaybettik 6 ay önce. vefat etmeden oğluşuma bi sürü yelek hırka örmüş. baktıkça hüzünleniyorum
yaşasa oda kötü olurdu :D benim kaynana iyidirde kaynana işte herşeyi batıo :D
al benden bi tane daha. bu vanilya kabartma tozu gibi küçük paketlerde oluyor tek kullanımlık direk una katıyorsun tembel işi:46:

heheh :D off ben börek sarmak yerine pataes salatası yada kısırmı yapsam :S üşendim şimdi :D

slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr nevyascım doktrunuz ek gıda ıcın nasıl bı lıste verdı ve nezaman baslıyacaksınz kızlar ek gıdaya.

yaaaaaaa kızlar benım oglum 3 ayını doldrdu ama 2 ay 4 hafta 2 gun dıyı cızelge kafayımı yedıkı ya

Sakın Bir Erkekten Değişmesini Beklemeyin. Çünkü Kütük, Tersten Okuyunca Yine Kütük'tür ;)

haha koptum buna :D eşime göndeirm hemen :DD

bide bu var

” Neden her zaman zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun”diyordu...Onu Su gibi Aziz kıldığımı bilmiyordu..”

Son düzenleme:
Baylemur canım içinde aylık menüler, neyi nasıl vereğimiz falan yazıyor çift taraflı bi fotokopi kısa bişey olsa yazacaktım topiğe ama :)) benim anladığım bu standart bi liste herkesin doktoru ek gıdaya geçiş aşamasında verecek bizimki 4 ay dolunca başlayacağız dedi listeyi erken verdi sen şimdiden ezber yap dedi :52:

Back
X