bizimkilerde oğlum diyip duruyo :S oğlun bak orda oturuo dicem bigün :S o benm oğlum![]()
hahah oğlan olsa derdim de kız işte benimki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkilerde oğlum diyip duruyo :S oğlun bak orda oturuo dicem bigün :S o benm oğlum![]()
hahah oğlan olsa derdim de kız işte benimkiama dicem bigün bi adı var onun birce nur ala ala yaa kendi annemler bile ismi beğenmedikleri halde ismiyle hitap ediolar hep
eşimde diyo değişik isimya unutuyolar heralde dio. neresi değişik ya gayet basit 1c nur
![]()
kaynanaya gıcık olunca herşeye takılıyo dimi insan ıyyy ben kaynanamı severdim doğum yapıp orda lohusalığımı çıkarınca tiksindim resmen kendisinden herşeyi batıyodu bana da hep annem derdim bahsederken artık eşimin annesi diyorum eşim de farkında durumun battılarmı sana diyo bende battılar dedim ıyyy bi ara bana taşıyıcı anne muamelesi yapmıştı doktor bile farkına vardı durumun çocuğun annesi gelsin diye bi bağırdı kaynanama h ehe nasıl bozulmuştuuuu![]()
inş. işe başlayınca oğlum beni unutmaz
haha iyi etmiş doktorun. ya benim kaynana kötü değilde işte ne bilim hassasım galiba kızım konusunda. ben doğurdum onu ve benim kızım ben demeliyim. çok bencilim galiba![]()
evet benim kide kendince kötü değil ama benim anneliğime saygı duymalı çocuk benim ben doğurdum bende bencilim sevdiğim şeyleri kimseyle paylaşamam biberonu bile kıskanıyom ben hem alsın istiyom işe başlayınca zor olcak die hemde tutunca biraz kıskanıyom ii mi psikopata bağladım galibaaaaa![]()
haha aynen uykusu var sallıyım mi dio ben sallamıom onu dedim uykusu varsa uyur dedim. illa sallıcakşükür gene soruo
kucana bile veresim gelmio. yazık izin almadan da almıo gene anlıoda ne bilim kızım deyince
illa bişeyi batçakya hahah
bende pisikopata bağladım galiba. yrn arkadaşlarım gelcek kara kara düşünüom
çok sıkarlarsa ya öperlerse die
![]()
ya yalnız olmadığıma sevindim kız kardeşim doğum yapcak mecbur memlekete gitmem lazım ama herkes sevcek öpcek diye gitmek istemiom yaaaaaa harbiden biz bi tuhaf olmuşuz buraya yeni atandım kimseyi tanımıyom apartmandakiler gelelim demişler eşime gelmesinler dedim ay şimdi samimi oluruz öperler gelir giderler falan diye ya bunlar normal değil dimi ben kafayı yemişim
kaynanadamı durcak. kaynanada durcaksa unutmazözler bence tüm gün onu görcek sıkılır
![]()
evet benim kide kendince kötü değil ama benim anneliğime saygı duymalı çocuk benim ben doğurdum bende bencilim sevdiğim şeyleri kimseyle paylaşamam biberonu bile kıskanıyom ben hem alsın istiyom işe başlayınca zor olcak die hemde tutunca biraz kıskanıyom ii mi psikopata bağladım galibaaaaa![]()
haha aynen uykusu var sallıyım mi dio ben sallamıom onu dedim uykusu varsa uyur dedim. illa sallıcakşükür gene soruo
kucana bile veresim gelmio. yazık izin almadan da almıo gene anlıoda ne bilim kızım deyince
illa bişeyi batçakya hahah
bende pisikopata bağladım galiba. yrn arkadaşlarım gelcek kara kara düşünüom
çok sıkarlarsa ya öperlerse die
![]()
ya ne sorcam bugun benim kız tüm emdini kustu hep. ama kesmikli değil kesmiksiz direk emdini çıkardı demin gene baktım kafası su içinde terledi sandımm meğer kusmuş .
canım kesik kusmuyorsa sütü kusuyor o zaman, yani fazla emdiğini çıkarıyordur herhalde
biraz az emdir tombişini :)
ecrincim benim kız hep kusuyo kfa kulak boyun...ben artık alıştım hiç tınmıyo
ev soğukta değil ama dikkat edim bkm.ya da üşümüş ve ya sen soğuk almışsın
bu arada kızlar, eğer yanımızda birileri varsa kızım hep onların kucağında, herkes öpüyor
annemler, kaynanamlar, arkadaşlarım falan
etraflarındaki tek bebek bizimki, herkes kucağına bi kere alıyor mesela :) kızlar da erkekler de :) sonra hepsi öpüyor, ben karışmıyorum bu konuda
kızım da yabancıları seviyor, hiç huysuzlanmıyor insanlardan
millet gidince yüzünü temizliyoz hep :) ya da çok mıncıklandıysa hemen banyo :)
ecrinece allah iyiliğini versin :)
ay şu gönülçelenin poğaçasına niyetlendim ya, başlasam kız kalkarsa yarım kalır diye korkuyorum
babamız da geç gelcek sonra apartman toplantısına gidecek, o olsa kıza bakarken yapardım
başlayayım bakalım