• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benced canım belki nazr degmiştir bişeyler oku kuzuya bitki öçayı veriyosan az bişi ondan da verebilirsin papatya sakinleştirip uyku veriyo

platin ıssıracak şimdi pike'yi........
ha haaaaa unutmadın mı sen onu??

yazacağım bi gün de, elim varmıyo anam...
canavarlaşacak gibi oluyorum doğumdeyince..
ama bu aralar 2 tane daha istiyorum, ona karar verdim..
hem belki onla kolaay olur :D

bugün mü böyle oldu?hemen ayetel kürsü felak nas oku nazar değmiştir dışarıda çıktıysan

dünle bugün yapıyo okudum okumazmıyım yatırınca ağlıyo cıyak cıyak anam koynumda uyuyo hala yatırmaya korkar oldum tek elle yazıyom sabahtan beri sol kolum aşağıda kalacak bu gidişle kabadayı gibi dolaşacam :) az daha okuyum bakıyım belki korkutuyolardır bebemi ben bi korkutcam onları :20:

kızlar ben çıktım herkese iyi geceler platin canım emin misin 2 tane daha istedigine bende 2tane oldu ama hergün sterslerdeyim iyi düşün derim

benced canım belki nazr degmiştir bişeyler oku kuzuya bitki öçayı veriyosan az bişi ondan da verebilirsin papatya sakinleştirip uyku veriyo

canım rezene veriyodum bi ara ama artık vermiom o falan uyutmadı benim kızı milletin çocuğu içince bayılıyomuş ama bizimk,ne banamısın demedi :( aslında uyuyo sadece kucakta ama şimdi yatırdım dur bakim belki uyanmaz inşşşş

hamileliğim benim aşırı derecede sorunluydu,ilk dört ay sürekli mide kanamalarıyle geçti,daima hastanedeydim ve sadece serumla besleniyordum,ilk dört ayda 10 kilo verdim,zaten çok kilo alan yapımda yok,doğuma hamilelik öncesi kilomla girdim yani...doğumdan çıktığımda hamilelik öncesinden bile daha zayıftım...
doğumdan sonra şekerli şeylere deliriyorum hemde hiç düşkün değilken,bugün pantolonumu giyerken farkettim yanlardan taşmaya başlamış,birde ben uzun boyluyum höbür gibi durmaktan korkuyorum...

meryem istiyorum valla da zor tabi..
yaş 33 oldu, belki bi tane daha olur..
bakması, ev geçindirmesi zor be güzelim..

hahaha hani konuşcaktık bi ara :) unutur muyum :)
ikinci doğum daha kolay olcak, hep öyle diyolar :) allahın izniyle

bu arada ben de en az 3 çocuk olsun diyorum platincim, hadi hayırlısı, ikinciyi de hemen patlatmak lazım, yoksa insan vazgeçebilir, çocuk büyüdükçe dertler büyürmüş :)

siircim canım bazen huysuzlanıyorlar böyle, düzelir canım merak etme

evet kısmet sağ salim kurtulduk ya gerisi möhüm değil.tosun ayol ben tostos diye sevimlileştiriyorum:52:
hehe :D yesinler tostosunu
ya şimdi ne komik gelio dimi ama ozaman can gidiyo ölüyom diosun benim de kordon dolanması olmuş bende ondan ölmüştüm aynı tepemde bi ebe bastırıyo aşağıda biri rabbim bi mucizeydi cidden ya Allah o ebelere dok sabır versin be ne pis iş yapıolar :)
aynen yaa :d annem dioki senin ebe yavaş bastırdı dio :D
anaa ecrin kız ben senin hikayeni daha önce okumamışım, bu kadar ayrıntılı yazmadın demek ki :)

haha çok iyi olmuş yazdığın :) ben platinden de bekliyorum hikayesini anlatmasını :)

canım benim 4 cm'di ıkınmam geldi, ve çocuk resmen fırladı benim :)

7 cm'den sonra açılma daha hızlı oluyo herhalde, ondan almışlardır doğum odasına
yazmıştım ya kız okumadınmı ama bu kdr uzun hiç yazmadım evet bunu doğum hikayeleri kısmına copy pazte yapim bari :D. senin kızda çok aceleciydi cnm suni sancı epidural derkene hop die çıkıverdi.

ay bugun ikizleri görünce bende istedim :D

ben kaçar çok şükür kızım uyuyo tü tü maşallah ben de yatış hemen muccckkk hepinize ii geceler

hahaha hani konuşcaktık bi ara :) unutur muyum :)
ikinci doğum daha kolay olcak, hep öyle diyolar :) allahın izniyle

bu arada ben de en az 3 çocuk olsun diyorum platincim, hadi hayırlısı, ikinciyi de hemen patlatmak lazım, yoksa insan vazgeçebilir, çocuk büyüdükçe dertler büyürmüş :)

siircim canım bazen huysuzlanıyorlar böyle, düzelir canım merak etme

söz canım o zaman sana, yazacağım ilk fırsatta :52::52::52::52::52:

ben de yatayım kızlar, sabah zor oluyor kalkması..
iyi geceler herkese..

selamm kızlarrr ohh herkes kaçmışş bende açma yaptım gece gece 2ci tepsiyi koycam onu bekliom kuzum uyuyoooo :DD

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

1. ecrinece
2. ilayda cem
ilayda uyudunmu huuu

Back
X