baazılarınız doğum hikayelerini anlatmış bende ddoğum hikayemi yazmadım çünkü aranıza sonradan katıldım ama şimdi buraya yazabilirim benimki biraz tuhaf bir doğum hikayesi 2 ekimde annem gelecekti annem gelecek diye ogün sabah erken kalktım ilkönce duş aldım sonra temizlik yapayım dedim balkon yıkadım camları sildim halıları falan çıkardık balkono dip köşe temizledim öğlenden sonra annem geldi istanbuldan.akşama bende mide bulantısı mide ağrısı ve kusma başladı 38 haftadayım daha ben üşüttüğümü düşündüm çünkü banyo yaptıktan sonra bayağı bir temizlik yapmıştım gece oldu şikayetlerim hala devam ediyordu eşim sabah olsun istersen hast.gidelim dedi kusuyorsun bebek beslenemez dedi sabah kahvaltımızı yaptık acile gittik belki serum takarlar bende kendime gelirim diye acildeki dr.ilk önce nst çektirin sonra serum takarım dedi nst çektirdik sancım 100 lerdeydi ebe alttan muayene edicem nst de sancı çok dedi bende hayır ya sancım falan yok sadece ben midemden şikayetçiyim dedim vehasıl alttan muayene etti tam 5 cm açıklık var acil doğum dedi ben hala itiraz ediyorum ben doğurmaya gelmedim diye (allahtan çantamızı önceden arabamıza koymuştuk)beni dinleyen kim eşime yatış işlemlerini başlatın dedi ama bende hala sancı falan yok serim taktılar ben öyle ortalarda dolaşıyorum eşim yanımda dr.güldü bana ne rahatsın sen öyle 5m açıklık ve 100 lerde sancı gözüküyor sen ortalarda dolaşıyon diyor bana ama benim keyfim yerinde 1 saat sorda tekrar alttan baktılar 7 cm olmuş açıklık bende hala tık yok suni sancı verdiler suyumu boşalttılar toplam 2 saate doğumumu yaptım.çok kolay bir doğum oldu eşim benilme dalğa geçiyor doğuda yaşıyoruz ya burdakilerin çoğu evde doğuruyor havasındanmı suyundanmı bilmem ama banada bulaştı galiba rahatlık.çok şanslıyım annem geldi ertesi gün doğum yaptım acaba acile gidipte doğuran varmıdır benim gibi çünkü doğuma diye gitmemiştim :)