• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

merhabalar herkesee.yazamadım bayadır yoğun bir haftasonu idi.dün kıza bebek arabası aldık ni,hayet.havalar iyi olsada bi gezsek rahat rahat.

hepimizin kuzularına maşallah hepsi iyi olsunlar tontiklerin :nazar:

evet ya. bu sabah oglum kustu bıkac kez korktum hemen. once saglık saglık saglık;)

merhabalar herkesee.yazamadım bayadır yoğun bir haftasonu idi.dün kıza bebek arabası aldık ni,hayet.havalar iyi olsada bi gezsek rahat rahat.

merhaba canım. arabanız hayırlı olsun. evet ya bı yaz gelse. o zaman tutmayın bızıııı:66:

hayırlı olsun arabanız :)))

evet ya. bu sabah oglum kustu bıkac kez korktum hemen. once saglık saglık saglık;)

merhaba canım. arabanız hayırlı olsun. evet ya bı yaz gelse. o zaman tutmayın bızıııı:66:

kızlar yazı beklemeyin bol bol gezin derim ben
bizim sıpayı işe başlayana kadar hergün gezdirdim ben
arabasınıda ilk günden almıştık çok ii oluyo valla :64::64::36:

ya benım oglan bıraz hastalandı ya oksuruk fılan. cok da salgın varmıs. korkuyorum cıkarmaya. hasta olmasın da yazı beklemeye razıyım ben:)

teşekkürler.hava iyiolsun derken yağmuru kastetmiştim zaten:1:bizim hastalık felan girdi araya ev gezmesi dışında öle çok yer gezmedik.inş.başlıyacaz gezmelere :emir_bebek:

Back
X