• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Balum nbr :D kız nerden alısverıs yapıyorsun sen bu rizeden nefret edıyorum yaa dogru dugun cocuk magazası yokk.. çarsıya cıkmam lazım yıne ıstedıgım birşey alıp dönemıycem eve :47:

sorma ya. kuyumcular sokagında ıkı yerden yapıyodum gıcık ettıler benı. trabzona foruma gıdıyoruz bız ayda bır fılan. ben gıdemedım kaan dogdugundan berı gercı. kuyumcular sokagındakının ısmı neydı unuttum. ıkısıde katlı yerler kesın bılırsın. ama gıcık oldum onlara dıyorum ya. baska yerlere de gıdıyorum ama hep gıttıgım bellı magazalar yok yanı. sen nerden alıyorsun?
bu arada ıyıyım sen nasılsın? dertlı yerden gırıs yaptın tutamadım kendımı:)

iyiyiz bizde cnm...bütün bebişler elini çok büyük keyifle emiyo bu ara sanırım:D bizimkı bazen gögsümü itiy elını alıyo agzına:27:

hmm oda kendınce haklıymış artık eşin emekli olunca gelirsiniz sizde cnm...ama baya para vermisini hangi semtde bu ev bu kadar pahalı..

evet ya şap şup eller hep agızda. yakalar hep ıslak. habıre kıyafet degıs:):) yakalıkta takmıyorum nıyeyse:)

kızlar sokaga bebişleri çıkartırken nasıl giydiriyonuz soguktan koruma amaçlı
:44:

ben pek cıkmadıgım ıcın su astronot montlardan almadım. fermuarlı battanıyeyle cıkıyorum zaten arabayla gıdıyorum o da saglık ocagına fılan. gezmek ıslerı bıze ters:))))))))

kızlar ya benim kızım hiç uyumuyo en fazla ondakka hemen uyanıyo uyku çayları varmiş bebekler için kullanan varmı tavsiye ediyonuz mu

hatunlar bebişleriniz oyuncaklarını eliyle alıp ağzına götürebiliyor mu?

benımkı oyle elıyle bılınclı tutamıyo kı. ben elıne verıyom tutuyo oyle bos bos:(

neyse durmuyo benımkı. hemen uyandı yıne ya. cıkıyorum kızlar gorusuruz. kendınıze bebıslere ıyı bakın.

gelişim kontrolünden geliyoruz hanımlar,
boyumuz 65 cm....
kilomuz 6100 gr....

çarşamba bizim için çok öenmli birgün,kızımın ultrasonla hem beynine hem vucuduna bakılacak...
duanızı bekliyorum....

burda hava süper güneşi ve sıcak yanıom evde dışarısı nasıl bilmiom ama soğuk olsa ev bu kdr sıcak olmaz heralde yoksa benmi yanıom :D

Back
X