nereye kar yağıyo burasıda buz gibi
istanbulaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereye kar yağıyo burasıda buz gibi
kızlar ya tek göğüsten kaç cc sütünüz çıkıyor ne kadar zamanda...
benm gece az emzirdiğim için (3 4 saatte bir.) allahtan gece uzun uyuyo gündüzleri 2 saat zor oyalıom hemen emmek istio. sabah tek göğsümü emzirdikten sonra diğerinden 100-120cc çıkıo. daha önce makinayla sağarkan 80 çıkıodu artık arttı.
canım benim tek göğsümü biriktiriyorum dün 4.30 da sağdım 70cc falan çıktı az değilmi...gerçi 4 en fazla 6 stlik
bir kaç dk sağıyorsun bir göğdsünü
valla ben milkway diye bi marka var ondan aldım. süt arttırıcı dio tanıtımında.Milkway Süt Arttırıcı Mini Elektrikli - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
yaklaşık 10 gün her sabah sağdım tek göğsümü. bigün sağ göğsümü bigün sol göğsümü. ilk başlarda 80 cc çıkıyordu. şimdi 120 cc çıkıo.
kızlar ya tek göğüsten kaç cc sütünüz çıkıyor ne kadar zamanda...
başka sağan yokmu cevap bekliyorum...
kızla bugun kehiba tası dedik durduk ya esime o kolyeden aldırayım dedim polonyadan gelmeden meger o almışmış ama bana kolye almıs kalp seklinde :) polonyanın kehribarı ünlüymüş denizlerden cıkarıyorlarıs pesss ya tam üstüne istedim vaya çok ilginç :)
dedim Keremede bak bakalım bulabilecekmi yalnız türkiyeye göe pahalı geldi bana
pike maılle yoladım sana ben lıste bı bakar mısın gelmıs mı?
kızla bugun kehiba tası dedik durduk ya esime o kolyeden aldırayım dedim polonyadan gelmeden meger o almışmış ama bana kolye almıs kalp seklinde :) polonyanın kehribarı ünlüymüş denizlerden cıkarıyorlarıs pesss ya tam üstüne istedim vaya çok ilginç :)
dedim Keremede bak bakalım bulabilecekmi yalnız türkiyeye göe pahalı geldi bana
moralim çok bozuk
biliyorum bu kadar dert etmemem gerek ama canım çok sıkıldı
kızım az kilo aldı diye doktor bir hafta süre vermişti, bir haftada sadece 65 gram almış bizim fıstık. süt şakır şakır maşallah ama demek ki işte yaramıyor
mecburen ek gıdaya başlayacağız
elma suyu, ardında da havuç suyu ile devam edicez. ilk gün 5 ml elma suyu dedi doktor.
cam rende aldık, rendede püre gibi oldu, o püreyi tülbentten geçirip suyunu çıkardım, şırıngayla 5 ml ağzına sıktık. hayırlı olsun artık.
elma havuç suyu kilo aldırmayacak, bir hafta daha bana vakit verdi yani. kendime çizelge hazırlıcam artık, her gün yemem gerekenleri yazcam, yedikçe işaretlerim..
yaa ben sizi çok özlüyorum çalışmaya başladım ve orada da her molamda koşa koşa süt sağmaya gidiyrm akşam da gelince çok sayfa ilerlemiş oluyyo geçmişi çok okuyamıyoprum
hepinizi özledim valla ya tanıdık tanımadık sizleri okuyup rahatlşıyorum![]()
yaa ben sizi çok özlüyorum çalışmaya başladım ve orada da her molamda koşa koşa süt sağmaya gidiyrm akşam da gelince çok sayfa ilerlemiş oluyyo geçmişi çok okuyamıyoprum
hepinizi özledim valla ya tanıdık tanımadık sizleri okuyup rahatlşıyorum![]()