• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben de tam sana yazacaktım tatlım :))
davetleri engellemişsin ondan alamıyormuşum..
ayarlarına bir bak istersen,nereden yapıldığının ben de bilmiyorum ama :(
bu arada grup 40kişi oluyormuş en fazla..
biz 20 kişiyiz şimdi.. aklınızda olsun..

ay dur panık yaptım nasıl oluyor acaba hemen bakım:)

sagol canım ya. burda da yok degıl ama ne bılım cok da gonlume gore degıl. alıyorum burdan da ama istanbul gıbı cesıt olması ımkansız. bıde boyle bıldıgım sevdıgım magazalar yok.

valla ben istanbula gidince kendim için yaparım herhalde alışveriş :) yaz gelsin bizde gitcez inş.başka yaa istanbull tabi gezmek için hehe :)

evet canım bayrampaşadaki furumda. bide depositenin sitesine girrdim de orda krokisi var canım ulaşım için atatürk bulvarındaymış. bı bak istersen. daha iyi anlarsın belki krokiden canım...

bakmıstım da cok ıncelememıstım dogru ondan bulurum:) bayrampasa da sart oldu:)))))

valla ben istanbula gidince kendim için yaparım herhalde alışveriş :) yaz gelsin bizde gitcez inş.başka yaa istanbull tabi gezmek için hehe :)

gecen sene gıttım bebege aldım kendıme esıme. goturdugum valızın ıcındekılerı orda bıraktım aldıkları doldurup geldım:))))))))) ucakta yuk sınırı var ya ondan:)

ben de tam sana yazacaktım tatlım :))
davetleri engellemişsin ondan alamıyormuşum..
ayarlarına bir bak istersen,nereden yapıldığının ben de bilmiyorum ama :(
bu arada grup 40kişi oluyormuş en fazla..
biz 20 kişiyiz şimdi.. aklınızda olsun..

ne msn sı ne grubu bana da anlatın :27:

gecen sene gıttım bebege aldım kendıme esıme. goturdugum valızın ıcındekılerı orda bıraktım aldıkları doldurup geldım:))))))))) ucakta yuk sınırı var ya ondan:)

beni bıraksalar zaten saatlerce gezerim bebek mağazalarında:)))çok hoşuma gidiyo oğlum içinn alışveriş yapmak. lazım olmayan şeyleri bile alıp geliyorum....

kız kanyat
tam acaba bisküviyi de mi eklesem listeme diyordum ta ki bu mesajını görene kadar ahahah

henüz mide fesatı geçirmedim kızlar. çok şükür :)

canım ben de su içmek haricinde açıkçası hiç dikkat etmiyordum süt yapsın falan diye, çünkü zaten sütüm oluyordu. hala da sütüm var, bol bol var. benim derdim besleyiciliğini arttırmak, ondan kasıyorum bu ara :) kilo alımı çok yavaş çünkü kızımın.

hatta yediklerimi yazayım, dünküler bunlar:

ay çıkmadı tablo:

süt
yumurta
tahin pekmez
GNC kapsül
fındık
boza
kefir
pirinç unu
maltana
yoğurt
GNC kapsül
meyve
hurma
süt
bulgur
su

nieeeeeeeee bu kadarcık şeymi yedinn :).doktor konrtolünde yapıyorsan listeyi doğrudur herhal .kolay gelsinn .yarın kontrol var bizimde bakalım nasılız :)

bende nisanda ist.gitmeyi düşünüyorum ozaman beni hiç kimse durduramaz heralde alışveriş yapmaktan.bekle beni istanbulllllll

Back
X